Val de incendii misterioase în Rusia. O termocentrală a luat foc din senin VIDEO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 16:14
3176 citiri
Val de incendii misterioase în Rusia. O termocentrală a luat foc din senin VIDEO
Momentul în care se declanșează incendiul de la Termocentrală FOTO Twitter

Termocentrala din orașul rusesc Perm a luat foc miercuri după-amiază, asta după ce un depozit de produse petroliere din regiunea Bryansk a ars de dimineață, iar un depozit de mase plastice din Volgorod s-a făcut scrum.

Autoritățile din Rusia susțin că acestea au fost provocate de ucraineni, însă fără a aduce dovezi în acest sens.

Potrivit presei de stat, în incendiul de la termocentrala din Perm două persoane au fost rănite, iar una a murit. Perm este unul dintre cele mai mari orașe din Rusia.

“Acoperișul camerei turbinelor (a centralei termice 9) a luat foc. Zona incendiului nu a fost încă evaluată”, a declarat un oficial aflat la fața locului.

Totodată, în Volgograd, un depozit de mase plastice a luat foc, iar incendiul s-a extins pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Un depozit de produse petroliere din regiunea Bryansk din Rusia a luat foc miercuri dimineață, 30 noiembrie. Pentru stingerea uriașului incendiu, au fost mobilizați aproape 100 de pompieri. Alexander Bogomaz, guvernatorul regiunii, a declarat pentru Interfax că nu există informații despre victime, iar cauza incendiului nu este cunoscută.

Guvernatorul regiunii Kursk, care se află în apropiere de Bryansk și tot la granița cu Ucraina, a declarat că forțele ucrainene au bombardat o centrală electrică, provocând o serie de pene de curent în zonă.

#incendii Rusia, #atac Rusia, #incendiu, #razboi Ucraina, #Rusia , #Rusia