Incendiu la o școală din Constanța. Peste 700 de copii și profesori au fost evacuați, în timp ce trei persoane au avut nevoie de asistență medicală

Vineri, 10 Martie 2023, ora 09:17
1456 citiri
Incendiu la o școală din Constanța. Peste 700 de copii și profesori au fost evacuați, în timp ce trei persoane au avut nevoie de asistență medicală
Un elev de nouă ani şi doi adulţi au fost evaluaţi medical de echipajele sosite la locul incendiului după ce au făcut atac de panică FOTO Ziua de Constanța

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă, 19 martie, la o şcoală din municipiul Constanţa, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Peste 700 de elevi şi profesori s-au auto evacuat din clădire.

Un elev de nouă ani şi doi adulţi au fost evaluaţi medical de echipajele sosite la locul incendiului, întrucât au făcut atac de panică, dar au refuzat să fie transportaţi la spital.

Reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că, în urma incendiului, au ars materiale depozitate lângă panoul electric care a luat foc.

”Au fost evacuaţi 734 de elevi şi 24 adulţi. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la faţa locului (atac de panică) şi refuză transportul la UPU Constanţa, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulţi au fost asistaţi de echipajele SMURD şi SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanţa”, a arătat sursa citată.

Pompierii acţionează pentru ventilarea întregii clădiri.

Potrivit ISU Constanţa, la fața locului au fost trimise două maşini de stingere, o autoscară, o descarcerare, 2 autospeciale SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple.

Incendiul a fost stins.

#incendiu scoala, #incendiu Constanta, #pompieri, #smurd , #incendiu