Gestul necugetat al unui bătrân. A vrut să se încălzească dar a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumătate din corp

Duminica, 12 Februarie 2023, ora 18:41
1623 citiri
Gestul necugetat al unui bătrân. A vrut să se încălzească dar a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumătate din corp
Ambulanță SMURD FOTO: Digi 24

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din judeţul Neamţ a fost grav rănit în urma unui incendiu, el suferind arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului. Acum se află la terapie intensivă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, de producerea unui incendiu la o casă în comuna Ţibucani. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean.

„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flăcără deschisă într-una din camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuinţă. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, materiale textile şi obiecte de uz casnic din interiorul camerei. Proprietarul locuinţei, un bărbat de 68 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 50 % din suprafaţa corpului şi la căile respiratorii”, a transmis ISU Neamţ.

Bărbatul a fost transportat la UPU Neamţ.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de faptul că bărbatul a încercat să aprindă focul în sobă cu ajutorul benzinei.

#incendiu soba victima, #arsuri grave, #aprindere foc benzina , #incendiu