Tragedie în Olt. Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-o casă cuprinsă de flăcări

Duminica, 04 Decembrie 2022, ora 13:58
2067 citiri
Tragedie în Olt. Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-o casă cuprinsă de flăcări
Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-o casă cuprinsă de flăcări FOTO News.ro

Un bărbat şi o femeie din judeţul Olt au fost găsiţi morţi, duminică, în urma unui incendiu, pompierii stabilind că focul a fost provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că un bărbat, în vârstă de 72 de ani şi o femeie, de 69 de ani şi-au pierdut viaţa, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Ianca.

La locul evenimentului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Dolj, Garda de Intervenţie Bechet şi ISU Olt, Garda de Intervenţie Vişina, cu autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

“La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la bunurile dintr-un hol, o cameră de locuit şi o baie. Cele două victime au fost găsite decedate, cel mai probabil intoxicate cu fum. Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit şi baia, cu suprafaţa de aproximativ 40 de metri pătraţi”, a anunţat ISU Olt.

Pompierii au precizat că cel mai probabil focul a fost provocat de un scurtcircuit electric. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a aunţat că trupurile celor două persoane au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Corabia în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru pentru ucidere din culpă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nouă membri ai aceleiași familii, uciși la Rafah în urma unui atac israelian
Nouă membri ai aceleiași familii, uciși la Rafah în urma unui atac israelian
Tragedie, vineri seara, 19 aprilie, la Rafah, în sudul îndepărtat al Fâşiei Gaza. Nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, au fost ucise în urma unui atac...
Arde acoperișul unui bloc, locatarii sunt evacuați de urgență VIDEO
Arde acoperișul unui bloc, locatarii sunt evacuați de urgență VIDEO
Un puternic incendiu a afectat, sâmbătă, acoperişul unui bloc din municipiul Rădăuţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Potrivit...
#incendiu, #morti, #pompieri, #Olt , #incendiu
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
884 citiri.condoleante