O femeie imobilizată la pat a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un cămin de nefamilişti. Alți locatari s-au autoevacuat

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 20:05
1598 citiri
O femeie imobilizată la pat a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un cămin de nefamilişti. Alți locatari s-au autoevacuat
Şase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat FOTO ISU Hunedoara

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a murit, iar un adolescent de 16 ani a fost intoxicat cu fum şi are câteva arsuri la braţul stâng, în urma unui incendiu izbucnit la etajul al treilea al unui cămin de nefamilişti din municipiul Hunedoara.

Pompierii Detaşamentului Hunedoara au intervenit în această după amiază, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autospeciala de lucru la înălţime, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră situată la etajul 3 al unui cămin de nefamilişti, din municipiul Hunedoara.

În sprijinul pompierilor a acţionat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul şi materiale textie, cu mari degajari de fum”, a transmis ISU Hunedoara, duminică.

Şase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat.

”În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicaţii cu monoxid de carbon şi arsuri pe braţul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată”, a mai precizat ISU Hunedoana.

Incendiul a fost lichidat, iar acum pompierii încearcă să afle de la ce a pornit focul

#incendiu, #femeie imobilizata, #femeie moarta, #camin nefamilisti , #incendiu
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
258 citiri.condoleante