Panică într-un bloc de locuințe. Locatarii au fost evacuați, după ce un incendiu a cuprins tabloul electric. Două persoane au ajuns la spital UPDATE

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 22:38
2152 citiri
Panică într-un bloc de locuințe. Locatarii au fost evacuați, după ce un incendiu a cuprins tabloul electric. Două persoane au ajuns la spital UPDATE
Locatarii au fost evacuați FOTO cronica-gaestiului.ro

Locatarii unui bloc din oraşul dâmboviţean Găeşti sunt evacuaţi, sâmbătă seară, 1 aprilie, după ce un incendiu a cuprins un tablou electric amplasat pe casa scării imobilului. Două persoane primesc îngrijiri medicale.

UPDATE 23.04 În urma incendiului, opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două dintre acestea au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

În total, 44 de locatari au fost evacuaţi din blocul unde a izbucnit incendiul.

Știre inițială

Incendiul a cuprins un tablou electric amplasat într-un bloc de pe strada Unirii din oraşul Găeşti, la parter.

Conform pompierilor, locatarii blocului sunt evacuaţi preventiv. Până la ora transmiterii acestei ştiri, şapte persoane care locuiesc la etajele inferioare au fost evacuate, iar două dintre ele primesc îngrijiri medicale.

Pompierii continuă evacuarea locatarilor aflaţi în apartamentele de la etajele superioare.

Acolo intervi pompierii de la Detaşamentul Găeşti cu 3 autospeciale de stingere, mai multe ambulanţe SMURD, dar şi o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi.

#incendiu, #Gaesti, #Dambovita, #incendiu bloc , #incendiu