Incendiu masiv lângă Cluj. Un bărbat a murit în flăcările care au cuprins mai multe imobile la Pata Rât

Vineri, 24 Martie 2023, ora 07:20
1477 citiri
Incendiu masiv lângă Cluj. Un bărbat a murit în flăcările care au cuprins mai multe imobile la Pata Rât
Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un foc lăsat să ardă în sobă FOTO ISU Cluj

În noaptea de joi spre vineri, 23-24 martie, un incendiu de proporții a cuprins mai multe locuinţe improvizate din zona ”Colonia Veche” de la Pata Rât, judeţul Cluj. Pompierii au găsit trupul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă şi două anexe improvizate în zona "Colonia Veche" din Pata Rât. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stins incendii şi, preventiv, un echipaj SMURD.

”Forţele de intervenţie au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafaţă de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări. Pe timpul operaţiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora şi corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilităţi de resuscitare. Operaţiunile de stingere au durat aproximativ o oră şi au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a arătat sursa citată.

Cercetările preliminare indică faptul că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un foc lăsat să ardă în sobă nesupravegheat.

#incendiu, #Cluj, #pata rat, #barbat mort , #incendiu