Trei mașini incendiate într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale VIDEO

Vineri, 24 Martie 2023, ora 08:15
1855 citiri
Trei mașini incendiate într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale VIDEO
Trei mașini distruse de incendiu într-o parcare din Vâlcea FOTO ISU

Trei autoturisme parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea au fost distruse în urma unui incendiu, în noaptea de joi spre vineri.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere a reieşit că focul a fost pus intenţionat.

Incendiul, iniţial la un autoturism, a fost anunţat cu puţin timp înainte de ora 4.00, pe strada Tineretului din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, focul s-a extins la alte două autoturisme.

”S-au deplasat, de urgenţă, la locul evenimentului, forţe aparţinând Gărzii de Intervenţie Ramnicu Vâlcea cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat, în scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Din fericire, nu există victime. Au fost afectate de incendiu 3 autoturisme: 1 autoturism în proportie de 100%, al doilea autoturism 80% şi al treilea autoturism 50%. Conform reprezentanţilor Poliţiei Locale, după vizionarea filmărilor surprinse de camerele stradale, cauza incendiului este acţiune intenţionată”, a transmis ISU Vâlcea.

#incendiu, #masini, #foc, #piromani, #Valcea , #incendiu