Persoanele afectate de incendiul de pe Șoseaua Nordului primesc cazare și hrană. Clotilde Armand: ”Străzile sunt înguste, imobilele înghesuite. Victimele suntem noi”

Marti, 11 Octombrie 2022, ora 23:12
3634 citiri
Persoanele afectate de incendiul de pe Șoseaua Nordului primesc cazare și hrană. Clotilde Armand: ”Străzile sunt înguste, imobilele înghesuite. Victimele suntem noi”
Imagine de la locul incendiului FOTO / captură video Facebook Clotilde Armand

Persoanele care sunt afectate de incendiul de pe şoseaua Nordului pot suna la numărul Poliţiei Locale Sector 1 - 021.9540 - iar autoritatea locală le va asigura cazarea şi hrana până când se vor putea întoarce la locuinţă, a anunţat primarul Clotilde Armand.

Ea a scris, marţi, pe Facebook, că hidranţii nu funcţionează, iar maşinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă, ca atare a transmis operatorului de salubritate să alimenteze cu autospecialele lor maşinile pompierilor.

"Străzile sunt înguste, imobilele sunt înghesuite, exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului. Victimele suntem noi, cetăţenii. Cei care au emis autorizaţiile de construcţie în acest caz trebuie să plătească pentru toate aceste nereguli. Vom face verificări cine a emis aceste autorizaţii şi vom informa opinia publică. Echipajele Poliţiei Locale au ajuns la incendiu imediat ce au fost sesizate, au fluidizat circulaţia şi au asigurat suport pompierilor. În acest moment, echipajele Poliţiei Locale Sector 1 acţionează în afara perimetrului, deoarece la faţa locului sunt foarte multe echipaje IGSU - Pompieri/SMURD şi ale Poliţiei Române", a adăugat Clotilde Armand.

Inspectoratul Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul la acoperişul apartamentului de pe şoseaua Nordului din Capitală a fost localizat şi pompierii acţionează pentru lichidarea acestuia.

#incendiu, #bloc, #strazi, #Clotilde Armand primar, #cazare, #hrana , #incendiu