Pregătiri pentru începerea școlii: "Unde găsesc și eu blugi normali?! Vreau să îmbrac copilul de 13 ani și nu am găsit decât skinny!"

Luni, 29 August 2022, ora 10:50
3907 citiri
Pregătiri pentru începerea școlii: "Unde găsesc și eu blugi normali?! Vreau să îmbrac copilul de 13 ani și nu am găsit decât skinny!"
Adolescenți care poartă blugi FOTO Pexels

Noul an școlar începe pe 5 septembrie, iar părinții au început deja pregătirile. Aceștia cumpără pentru copii rechizite, dar și haine, în cazul celor care nu trebuie să poarte uniformă.

Vestimentația comună a copiilor și adolescenților include blugii, adidașii, tricourile și hanoracele.

Deși par ușor de găsit astfel de articole vestimentare, să găsești o pereche obișnuită de blugi pentru băieți, nu este tocmai simplu, după cum a relatat mama unui elev de 13 ani care s-a lovit de această problemă și cere păreri pe Facebook.

"Măi, băieți! Ziceți-mi unde găsesc și eu pantaloni normali, blugi?! Că vreau să îmbrac copilul de școală (13 ani) și nu am găsit decât skinny!

Și el a zis ca nu se îmbracă ca soră-sa, cu blugi mulați", a scris mama băiatului pe Facebook, pe pagina Silviu Iliuta- Cronici pe bune.

"Să nu mai vorbesc de costuri, că după ce trag jirul voi constata că parcă făceam nunta, nu pregătiri de școală, vorba unui prieten!", a adăugat aceasta într-un comentariu.

Și alți părinți reclamă aceeași problemă

În comentarii, mai mulți părinți se plâng că pare imposibil să găsești blugi cu o croială clasică, adecvați pentru școală, în timp ce unii oferă soluții.

"Mai știu și eu pe cineva tot cu această problemă."

"Al meu are 15 ani, aceiași problemă! Singură soluție este de la adulți, cel mai mic număr, nu skinny ci slim fit."

"În sfârșit un copil cu simțul ridicolului! Mă uit la puștanii ăștia, generația Vans, au niște blugi mulați pe bețișoare și le ies Vans-ii mărimea 44 în evidență de mori de râs."

"Încercați prin piețe."

"Toate magazinele de marca au blugi cu croiala clasică."

"Nu este adevărat. Caut de un an blugi croiala normală pentru soțul meu... ioc!! A zis că va trece la trening!"

"Pe internet. Eu doar așa mi-am găsit normali."

"Pentru vârsta asta sau mai mare chiar nu găsești sau găsești foarte greu."

"Grea problemă!"

"Ia-ți croitor personal."

"Chiar ies mai ieftin cu nuntă. Credeam că glumesc dar văd că îl fac ginere cu haine la comandă pe care le va purta doar unu- două sezoane."

"Și al meu are aceeași problemă."

"Pățit! Acum vreo 15 ani, i-am căutat fii-mii blugi normali, că apăruseră ăia cu talie joasă și a zis că ea nu vrea să-i vădă toată lumea juma' de fund când se-apleacă. Nu vreți să șțiți ce i-am mai certat pe vânzători."

"Greu cu îmbrăcămintea, nu numai pentru copii, și pentru oameni care vor să se îmbrace, că să zic așa, mai clasic!"

"Pe net.Ai să dai de dracu' dacă -i cauți și ceva pantofi clasici."

"Piață și second-hand."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planificatorii militari americani și chinezi se pregătesc pentru un nou tip de război cu roiuri de drone militare echipate cu inteligență artificială
Planificatorii militari americani și chinezi se pregătesc pentru un nou tip de război cu roiuri de drone militare echipate cu inteligență artificială
Pe măsură ce rivalitatea lor se intensifică, planificatorii militari americani și chinezi se pregătesc pentru un nou tip de război în care escadroane de drone aeriene și maritime echipate...
O importantă țară europeană elimină temele pentru acasă obligatorii pentru elevi
O importantă țară europeană elimină temele pentru acasă obligatorii pentru elevi
În Polonia, temele obligatorii pentru acasă au fost anulate în cazul elevilor din clasele I-III, iar în cazul claselor IV-VIII, sunt facultative, transmite Euronews. Reforma a intrat în...
#incepere scoala, #nou an scolar, #pregatiri, #parinti, #elevi, #imbracaminte, #rechizite, #blugi potriviti, #skinny jeans, #clasic , #stiri sociale