5 situații în care serviciile de închiriere mașini sunt o soluție mai bună decât utilizarea autoturismului personal

Marti, 14 Martie 2023, ora 16:24
819 citiri
5 situații în care serviciile de închiriere mașini sunt o soluție mai bună decât utilizarea autoturismului personal
FOTO: tiriacautorent.ro

Chiar dacă deții deja un autovehicul, există situații în care poți să optezi pentru serviciile de închiriere mașini alegând-o pe cea mai potrivită pentru tine. Închirierea unei mașini în mod regulat poate fi costisitoare, însă un contract de închiriere pe termen scurt, poate fi o soluție foarte potrivită, în anumite situații. Descoperă, în continuare, câteva dintre acestea.

1. Ai o deplasare la distanță

Dacă ai nevoie să pleci într-o deplasare, iar mașina ta nu este una performantă și nu te poți baza pe ea la drum lung sau dacă este foarte veche și nu vrei sa-i mai adaugi kilometri în plus, poți lua în calcul serviciile de închiriere mașini premium pe termen scurt. Companiile care oferă astfel de servicii, îți pot oferi tot felul de beneficii, cum ar fi mentenanța totală, anvelope de sezon sau rovinietă care pot fi de mare ajutor în călătorii lungi.

2. Pleci în vacanță

Închirierea unei mașini premium în vacanță poate fi cea mai bună opțiune când te afli într-o țară străină și vrei să vizitezi o anumită zonă în liniște fără să depinzi de un grup într-o excursie organizată sau de mijloacele de transport în comun. Închirierea unui autoturism de tip SUV sau VAN este cea mai bună opțiune și în cazul în care călătorești cu un grup mai mare de prieteni sau rude, iar mașina ta este prea mică. Unele dintre companiile care oferă astfel de servicii de închiriere, îți oferă asistență rutieră 24/7 la nivel european si taxă zero la ieșirea din țară.

3. Plănuiești o călătorie de afaceri și trebuie să te prezinți impecabil

Există situații când ai nevoie de un autovehicul care să te reprezinte pe tine și afacerea ta în momentul în care trebuie să te prezinți la o întâlnire importantă de afaceri. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină din categoria premium, business sau economy, poți alege dintr-o gamă variată de modele auto cu dotări peste medie și poți opta pentru închirierea pe termen scurt. Deseori, serviciile de închiriere auto te pot scoate din impas și îți pot fi un real sprijin exact atunci când ai nevoie.

5 situații în care serviciile de închiriere mașini sunt o soluție mai bună decât utilizarea autoturismului personal

Atunci când mașina ta se află în service pentru o perioadă mai mare de timp sau ți-ai vândut-o și pentru moment nu ai altă soluție de transport până la livrarea noului autovehicul comandat în producție, serviciul de închiriere auto devine o soluție salvatoare. Un bonus foarte interesant ar fi acela că există companii care se ocupă de servicii de închirieri auto în București și în tară, pe termen scurt, mediu sau lung, și oferă clienților posibilitatea schimbării autovehiculului de la o lună la alta, cu un alt autoturism la alegere din flota proprie.

5. Trebuie să iei parte la un eveniment special

Soluțiile de închiriere mașini sunt foarte bune atunci când trebuie să participi la un eveniment special, iar mașina personală este prea uzată sau nu te mai identifici cu statutul pe care aceasta ți-l oferă. Procedurile de închiriere auto, pe termen scurt sau lung au devenit din ce în ce mai facile și presupun, printre altele, rezervarea rapida a autoturismului dorit direct pe website, alocarea unei persoane dedicate pe perioada contractului și chiar posibilitatea de livrare a mașinii la domiciliu sau la birou.

Și să nu uităm că soluțiile de închiriere auto îți pot aduce mașina visurilor tale, cea pe care ți-o dorești, poate, de foarte mult timp, însă nu ai posibilitatea să ți-o cumperi deocamdată. De aceea, există companii care oferă servicii și experiențe premium de inchiriere auto.

Mai multe detalii despre serviciile de închiriere și flota auto poți găsi aici.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#inchirieri auto, #masina, #autoturism , #stiri auto