Autoritățile americane au deschis o anchetă după ce un avion al Southwest Airlines a plonjat la mai puțin de 120 de metri deasupra Pacificului

Duminica, 16 Iunie 2024, ora 21:35
4277 citiri
Autoritățile americane au deschis o anchetă după ce un avion al Southwest Airlines a plonjat la mai puțin de 120 de metri deasupra Pacificului
Avion în aeroport FOTO Pexels

Administrația Federală a Aviației a deschis o investifație după ce un zbor Southwest Airlines a plonjat la „mai puțin de 120 de metri” de Oceanul Pacific în timpul unui zbor, potrivit The Guardian.

O notă distribuită piloților din Southwest, obținută de Bloomberg, spunea că Boeing 737 Max 8 a plonjat cu o viteză de 4.000 de metri pe minut în largul coastei Hawaii, ajungând la câteva sute de metri de ocean înainte de a urca în siguranță.

Vestea incidentului vine în contextul în care anchetatorii au spus că un Boeing 737 Max 8 operat de Sud-Vest a suferit daune semnificative după ce a făcut un „ruliu olandez” în timpul unui zbor de la Phoenix la Oakland în mai.

Plonjonul în largul coastei Hawaii a avut loc pe 11 aprilie, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile. Avionul zbura de la Honolulu la Lihue când a experimentat coborârea rapidă, a raportat Bloomberg. Raportul spune că coborârea a dus avionul la aproximativ 120 de metri deasupra oceanului, potrivit datelor de pe un site de urmărire a zborurilor.

Nimeni nu a fost rănit.

FAA a declarat pentru CNN că a aflat imediat despre incident și a deschis o anchetă. Avionul a fost redirecționat în cele din urmă către Honolulu.

Un australian pretinde că este inventatorul Bitcoin. Procurorii au demarat o anchetă pentru mărturie mincinoasă
Un australian pretinde că este inventatorul Bitcoin. Procurorii au demarat o anchetă pentru mărturie mincinoasă
Un caz referitor la Craig Wright, un australian care a pretins că este inventatorul bitcoin, a fost trimis marţi procurorilor britanici, de către un judecător, pentru săvârşirea de...
Atac armat în apropierea unei moschei din Orientul Mijlociu. Patru persoane au murit VIDEO
Atac armat în apropierea unei moschei din Orientul Mijlociu. Patru persoane au murit VIDEO
Patru oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi într-un atac armat în apropierea unei moschei din Oman, incident de securitate rar survenit într-una din cele mai stabile ţări din...
#incident aviatic SUA, #ancheta, #linie aeriana , #SUA
  1. Strigătul disperat al fermierilor: „E totul uscat. Ne vom duce toate animalele la abator”. „Ar trebui să nu stăm la mâna Comisiei Europene”
  2. Liderul extremei drepte din PE a votat împotriva rezoluției de susținere a Ucrainei. "Fragilizează unitatea europeană"
  3. Una dintre gărzile de corp care au intervenit în timpul tentativei de asasinat asupra lui Trump este o rusoaică
  4. Atac dur la adresa lui Biden al unui înalt oficial american. "E doar o marionetă. O unealtă prin care stânga își impune agenda"
  5. Un britanic este noul reprezentant al Alianței Nord-Atlantice în Ucraina. Cine este el și care este scopul trimiterii sale la Kiev
  6. Trump renunță la diplomație. Taiwanul trebuie să plătească pentru că SUA îl apără. "Nu suntem diferiţi de o companie de asigurări"
  7. Angela Merkel împlinește 70 de ani: omagii şi regrete
  8. Motivul pentru care Loredana a plecat de la X Factor: ”Cu părere de rău vă anunț”
  9. Daniel Tudorache, trimis după gratii în "Dosarul diamantelor". Cât va sta la "răcoare" fostul primar al Sectorului 1
  10. Este criză de sânge în spitale, iar centrele de transfuzii fac apeluri disperate la donatori pe rețelele sociale. Cum s-a ajuns aici