Incidente grave la un meci de fotbal! Un spectator a murit în tribune

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 10:36
1260 citiri
Incidente grave la un meci de fotbal! Un spectator a murit în tribune
Incidente grave în Argentina FOTO facebook

Un suporter al echipei Gimnasia La Plata a murit în timpul unor incidente grave care au avut loc în timpul unui meci cu Boca Juniors, din campionatul Argentinei, relatează presa internaţională.

“Confirm că o persoană a murit după ce a suferit un stop cardiac”, a declarat Sergio Berni, ministru regional.

Spitalul la care a fost transportată victima a precizat că este vorba de un bărbat de 57 de ani.

Violenţele de la stadionul Juan Carmelo Zerillo din La Plata au început în exteriorul arenei. Poliţia a folosit gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe suporterii care încercau să intre în stadionul deja plin.

“Incidentele au început în exterior şi s-au propagat în interior. Erau aproximativ 10.000 de persoane în afara stadionului, care încercau să intre, unele cu bilete, altele fără. Cu toţii vedeau prea bine că stadionul era plin”, a explicat Eduardo Aparicio, şeful agenţiei de prevenire a violenţelor în sport. Aparicio a precizat că va avea loc o anchetă cu privire la ce s-a întâmplat.

Meciul a fost oprit în minutul 9, când în interiorul arenei a început să se simtă efectul gazelor lacrimogene folosite în exterior.

“Aerul a devenit irespirabil. Situaţia a ieşit de sub control şi nu mai existau garanţii de securitate”, a afirmat arbitrul Hernan Mastrangelo.

Mai mulţi spectatori au invadat terenul încercând să scape de efectul gazelor lacrimogene, deoarece porţile stadionului erau închise.

Citește și:
Tenisul mondial este în doliu! A murit unul dintre numele de legendă din acest sport
Tenisul mondial este în doliu! A murit unul dintre numele de legendă din acest sport
Cunoscutul antrenor de tenis, Nick Bollettieri, a încetat din viață, la 91 de ani, după două săptămâni de comă. Vestea decesului său se răspândise pe 20 noiembrie, dar trecerea în...
Surpriza de care a avut parte Messi în ziua liberă de la Mondiale FOTO
Surpriza de care a avut parte Messi în ziua liberă de la Mondiale FOTO
Argentina a învins Australia în optimile de finală ale Campionatului Mondial, având în Lionel Messi cel mai bun om de pe teren. A doua zi, fotbaliștii au primit liber de la selecționerul...
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
441 citiri.pésame
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0