Incidente grave la un meci de fotbal! Un spectator a murit în tribune

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 10:36
1557 citiri
Incidente grave la un meci de fotbal! Un spectator a murit în tribune
Incidente grave în Argentina FOTO facebook

Un suporter al echipei Gimnasia La Plata a murit în timpul unor incidente grave care au avut loc în timpul unui meci cu Boca Juniors, din campionatul Argentinei, relatează presa internaţională.

“Confirm că o persoană a murit după ce a suferit un stop cardiac”, a declarat Sergio Berni, ministru regional.

Spitalul la care a fost transportată victima a precizat că este vorba de un bărbat de 57 de ani.

Violenţele de la stadionul Juan Carmelo Zerillo din La Plata au început în exteriorul arenei. Poliţia a folosit gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe suporterii care încercau să intre în stadionul deja plin.

“Incidentele au început în exterior şi s-au propagat în interior. Erau aproximativ 10.000 de persoane în afara stadionului, care încercau să intre, unele cu bilete, altele fără. Cu toţii vedeau prea bine că stadionul era plin”, a explicat Eduardo Aparicio, şeful agenţiei de prevenire a violenţelor în sport. Aparicio a precizat că va avea loc o anchetă cu privire la ce s-a întâmplat.

Meciul a fost oprit în minutul 9, când în interiorul arenei a început să se simtă efectul gazelor lacrimogene folosite în exterior.

“Aerul a devenit irespirabil. Situaţia a ieşit de sub control şi nu mai existau garanţii de securitate”, a afirmat arbitrul Hernan Mastrangelo.

Mai mulţi spectatori au invadat terenul încercând să scape de efectul gazelor lacrimogene, deoarece porţile stadionului erau închise.

Eveniment Quarterly Report

Ultima dorință a Ronei Hartner. Cum a fost îmbrăcată la înmormântare: ”Sora mea a vrut”
Ultima dorință a Ronei Hartner. Cum a fost îmbrăcată la înmormântare: ”Sora mea a vrut”
Regretata actriță Rona Hartner, decedată la 50 de ani, a fost înmormântată vineri, 1 decembrie, la cimitirul Bellu, chiar de Ziua Națională a României. Conform protv.ro, Rona și-a...
Leo Messi și anunțul care i-a încântat pe fanii săi: "Îmi doresc asta mai mult ca niciodată"
Leo Messi și anunțul care i-a încântat pe fanii săi: "Îmi doresc asta mai mult ca niciodată"
La un an de la câştigarea titlului mondial cu Argentina, Lionel Messi a vorbit vineri seară despre posibilitatea de a juca la Cupa Mondială din 2026. Intervievat la canalul argentinian Star +,...
#Incidente grave, #Argentina, #deces, #suporter, #La Plata, #bataie, #mort , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
441 citiri.pésame