Ziare.com
Dragos Dragoteanu

Despre Dragos Dragoteanu

Dragos Dragoteanu este un om de afaceri roman, investitor si antreprenor social. Este unul dintre jucatorii importanti in domeniul imobiliar, fiind fondatorul companiei Euroest, unde este asociat unic si manager. Brandul Euroest a fost infiintat in 1994, devenind una dintre cele mai cunoscute companii imobiliare din Romania.

Dragos Dragoteanu s-a nascut pe data de 7 mai 1968. 

Dragos Dragoteanu nu a fost angajat niciodata la stat sau la o alta firma privata. In timpul facultatii, dupa Revolutie (1990 - 1994), a inceput sa faca comert cu produse din China si Polonia.

Afacerile dezvoltate de Dragos Dragoteanu

In 1994 a infiintat compania imobiliara Euroest. Compania ofera diverse servicii imobiliare in Bucuresti, Ilfov, Valea Prahovei, Brasov si Constanta.

Aceste servicii includ consultanta in afaceri, marketing & advertising, cercetare / analiza imobiliara, evaluari autorizate si licitatii imobiliare.

Dupa 2009, Dragos Dragoteanu s-a specializat si in administrarea de parcari ultracentrale, realizate exclusiv pe terenuri private. A dezvoltat astfel compania Fast  Parking, unde este administrator si actionar cu 50%.

Dupa patru ani de la infiintare, incasarile Fast Parking au ajuns la 500.000 de euro pe an. In 2013, gradul de ocupare a ajuns la 100%, atat prin abonati, cat si prin clienti ocazionali.

Activitatea sa ca formator de opinie in domeniul imobiliar

Isi exprima frecvent public opiniile de business, care se dovedesc adevarate repere pentru investitorii imobiliari. In mediul privat de afaceri, compania Euroest este recunoscuta totodata ca o scoala de brokeri imobiliari profesionisti.

In calitate de antreprenor, este un luptator pentru crearea unui mediu sanatos de afaceri in relatia dintre IMM-uri si statul roman.

Dragos Dragoteanu spune despre el ca, calitate de antreprenor, ca "este un luptator pentru crearea unui mediu sanatos de afaceri in relatia dintre IMM-uri si statul roman".

In domeniul antreprenoriatului social, tine speech-uri pentru tinerii aflati in start-up antreprenorial, participa activ la evenimente sociale si economice pentru elevi si studenti. In mod special, chiar daca nu este implicat politic, militeaza pentru eficientizarea administratiei publice in raporturile cu firmele si contribuabilii de rand.

Dragos Dragoteanu este membru in Consiliul Investitorilor Romani si membru al Initiativei Romania Liberala.

In ceea ce priveste viata personala, Dragos Dragoteanu este divortat si are trei copii.

Link-uri utile:

Dragos Dragoteanu
Dragos Dragoteanu

Data nasterii:  7 mai 1968

Cariera:  proprietar Euroest, General Manager Fast Parking

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dragos Dragoteanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor