Horoscop: 14 octombrie 2014

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 07:30
4574 citiri
Horoscop: 14 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

O persoana te lasa cu gura cascata azi, nici nu stii cum sa reactionezi la un asemenea comportament. Deschide bine ochii si fii cu bagare de seama. Nu toata lumea e ceea ce pare.

Scorpion

O problema de sanatate nu-ti da pace si ai decis sa abordezi situatia frontal, programandu-te pentru o consultatie. Era cazul sa faci acest pas chiar de acum ceva vreme. Insa, dupa cum spune o vorba, "mai bine mai tarziu decat niciodata".

Sagetator

Te confrunti cu o perioada plina, pe toate planurile. Nu poti spune ca esti linistit nici macar acasa, unde evenimentele se deruleaza cu o repeziciune ce te poate face sa-ti pierzi echilibrul pe alocuri. Abordeaza situatia cu calm si vei trece si de aceasta perioada.

Capricorn

Incapatanarea ta te ajuta sa treci cu brio de multe dificultati, insa azi e una dintre acele zile in care ar trebui sa uiti de ea, pentru ca va duce doar la neajunsuri si situatii aproape penibile. Accepta faptul ca exista lucruri pe care nu le poti face.

Varsator

Esti cu capul in nori, iar cei din jur, chiar si colegii de munca si chiar seful, vad asta. Ori iti iei liber si iei la pas strazile, continuand sa visezi, ori te "resetezi", pentru ca nu ai o zi usoara.

Pesti

Ai luat o hotarare pe plan personal, dar inca te gandesti "cum ar fi fost daca...". Asuma-ti-o si mergi mai departe. Prea multa sovaiala te va incetini din drum, iar tinta va fi tot mai greu de atins.

Berbec

Da, stii ca e toamna si ca lumea isi ia vacanta vara, insa tie nu ti-a ajuns. Esti cu ochii cat cepele dupa oferte de vacanta si bine fani. Ai nevoie de o perioada de relaxare si o meriti din plin.

Taur

Treci printr-o perioada foarte buna pe plan profesional. Se anunta o promovare, care va veni cu asteptata marire de salariu. Ai grija, insa, si responsabilitatile vor fi mai mari!

Gemeni

Nevoia de creativitate isi spune cuvantul si alegi cai neobisnuite (din punctul de vedere al celorlalti) de a solutiona situatiile cu care te confrunti. Cineva ti-a observat abordarea si-ti va face o propunere pornind de la aceasta calitate a ta.

Rac

Vrei sa incerci ceva nou, dar nu esti foarte decis ce, stiind doar ca vrei schimbare. Iti face cu ochiul si yoga, dar si un curs de dezvoltare personala sau chiar unul de fotografie ori actorie. Profita de aceasta pornire si invata ceva nou.

Leu

Se anunta o perioada armonioasa in cuplu. Daca ai pe cineva, va veti intelege din priviri, iar daca momentan nu e nimeni in viata ta, foarte curand va veni. Si nu e vorba despre o prezenta trecatoare!

Fecioara

Nu-ti vezi capul de treburi si tot sari in ajutorul celorlalti, chiar daca ai nevoie ca de apa de un moment de respiro. Fa-ti un pic de ordine in prioritati si nu te mai risipi in tot felul de activitati care iti mananca din timp inutil.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 14 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic