Ce trebuie sa stim pentru o nunta perfecta la cort, pe plaja?

Marti, 26 Iunie 2018, ora 13:01
4680 citiri
Ce trebuie sa stim pentru o nunta perfecta la cort, pe plaja?

Unul dintre cele mai fericite evenimente din viata este, fara indoiala, nunta. Este momentul in care avem alaturi familia si prietenii, oamenii dragi sufletului nostru. Pentru ca uneori ne dorim sa iesim din tipare, sa fim altfel, renuntam la ideea organizarii mult asteptatei petreceri la vreunul dintre restaurantele cunoscute, intr-un spatiu inchis si monoton si optam pentru o nunta la cort.

Ca de exemplu, nuntile pe plaja ofera tinerilor indragostiti din toata lumea posibilitatea de a isi petrece unul dintre cele mai importante momente din viata in locuri de poveste care mai de care mai frumoase. Un eveniment atat de romantic trebuie sa fie foarte bine planuit, chiar daca ti se pare ca locatia face totul pentru tine.

Din experienta celor care au inchiriat corturi, putem spune ca reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care vor sa imbine eleganta unei nunti, de exemplu, cu intimitatea unui loc preferat, Probabil una dintre cele mai populare locatii cand vine vorba de ceremonia de casatorie este plaja cu nisip fin al unui albastru nemarginit, unde nisipul si marea sa fie martorii fericitului eveniment . Destinatiile, sunt foarte multe si toate promit un soare prietenos, mirosul proaspat-sarat si nisipul moale pe care nuntasii sa se relaxeze si sa se bucure de moment.

Ce trebuie sa stim, insa, daca vrem sa facem nunta la cort? Ei bine, sunt multe lucruri de luat in calcul! Prima intrebare a celor interesati de aceasta varianta este legata, evident, de cort. Cum va arata acest adapost mobil din panza, pe tarmul unei mari sau al unui ocean involburat? Urmeaza un sir interminabil de intrebari. Ce dotari va avea? Cat de incapator va fi? Ce vor spune invitatii? Va fi cald inauntru, in cazul in care afara sunt peste 30 de grade? E mai convenabil sa faci nunta la cort sau la restaurant? Si intrebarile pot continua...

Si da,exista raspuns pentru toate intrebarile! Ai toate motivele pentru a organiza nunta la cort! Avantajele unei nunti la cort sunt nenumarate:

  • Un avantaj al corturilor de evenimente este acela ca pot fi alese diverse forme si structuri, menite sa fie pe placul celor care opteaza pentru acest tip de servicii. Varianta de inchirieri cort este o solutie la indemna oricui isi doreste un eveniment unic, o petrecere chiar in mijlocul naturii, dar fara sa lipseasca confortul.

  • Tu alegi ora la care incepe distractia.

  • Ai posibilitatea sa alegi orice tema doresti si orice culoare.

  • Nu trebuie sa te grabesti sa prinzi o locatie libera.

Din multe puncte de vedere, corturile de evenimente ajung sa fie mult mai solicitate decat anumite localuri. Lucrul cel mai important este ca putem face nunta chiar si intr-o perioada in care mai toate salile de petreceri sunt ocupate. De regula, se intampla chiar ca rezervarile pentru localuri sa fie facute si pe doi ani in avans.

Astfel, trebuie sa avem un plan B. Putem, asadar, apela cu incredere la serviciile oferite de inchirieri corturi, varianta care se dovedeste extrem de utila in organizarea nuntii de vis.

In mod evident, nunta la cort trebuie sa fie acompaniata si de o muzica de calitate, iar ringul de dans sa fie unul spatios, astfel incat invitatii sa se poate misca in voie. Insa pentru nunta perfecta, avem nevoie de cortul potrivit. E usor de spus, mai greu de facut, insa nu imposibil. Totul tine de colaborarea excelenta a mirilor cu firma de inchirieri corturi.

Reprezentantii companiei de inchiriat corturi se ocupa ca totul sa iasa asa cum trebuie. Ei sunt cei care fac o vizita la fata locului pentru a masura corect spatiul unde urmeaza sa fie montat cortul. In definitiv, ei sunt profesionistii.

Indiferent de tema si locatia nuntii, corturile ne vin in ajutor. Serviciile oferite de firmele de inchirieri corturi sunt de inalta calitate, dotarile sunt moderne, iar transformarea unui cort obisnuit intr-o adevarata sala de nunta poate face acea petrecere una dintre cele mai reusite.

Asadar, pentru o nunta de vis, inchirierea unui cort ar putea reprezenta una dintre cele mai bune variante.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#nunta cort plaja , #nunta