Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”

Vineri, 19 Aprilie 2024, ora 13:00
5 citiri
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Despre informaţia privind o susţinere a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, la Primăria Capitalei, Ciolacu a spus că Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne.

Preşedintele PSD a fost întrebat la Abu Dhabi dacă îi va cere medicului Cătălin Cîrstoiu să se retragă.

”Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public”, a răspuns Ciolacu.

”Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a subliniat preşedintele PSD.

Ciolacu a mai spus că înainte de a intra în conferinţa de presă a stat de vorbă la telefon cu Nicolae Ciucă.

Despre informaţia privind o susţinere a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, la Primăria Capitalei, Ciolacu a spus că Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne.

”Domnul Negoiţă a avut discuţii atât cu mine, şi apoi şi cu Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns, există o comunicare foarte bună în continuare între mine şi domnul Nicolae Ciucă”, a subliniat Ciolacu.

”Eu mă bucur mult că domnul Negoiţă a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală, După discuţia telefonică cu domnul Nicolae Ciucă, considerăm amândoi că domnul Negoiţă este un caniddat foarte bun la sectorul 3, unde de altfel am şi deci acest lucru”, a mai spus el.

Despre nominlizarea lui Cîrstoiu ca şi candidat al alianţei PSD-PNL, Marcel Ciolacu a explicat că ”el a luat o decizie de susţinere a unui caniddat comun”.

”Decizia este în continuare de a avea un caniddat comun”, a adăugat Ciolacu.

”Domnul Nicolae Ciucă a spus foarte clar că el l-a cunoscut pe doctorul Cîrstoiu cu două zile înainte de a lua decizia, lucru foarte adevărat. După cum bine ştiţi, eu am fost şi în vizită la Spitalul Universitar. Restul, adevărurile sunt întotdeauna relative, mai ales în politică”, a comentat premierul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#alegeri 2024, #marcel ciolacu, #Catalin Cirstoiu , #alegeri 2024