Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 09:51
141 citiri
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Jucătorii lui Inter dansează pe o manea românească FOTO X

Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în derby-ul etapei a 33-a din Serie A.

Fundaşul italian Francesco Acerbi (18) şi atacantul francez Marcus Thuram (49) au marcat golurile victoriei lui Inter în partida de pe San Siro graţie căreia gruparea "nerazzurra" îşi va putea imprima a doua stea pe tricourile sale, din sezonul viitor.

Pentru AC Milan, învinsă pentru a şasea oară consecutiv în "Derby della Madonnina", a înscris prin englezul Fikayo Tomori, în minutul 80.

Finalul jocului a fost marcat de altercaţii între jucători, care au condus la eliminarea a trei fotbalişti, doi de la AC Milan (Davide Calabria, Theo Hernandez) şi unul de la Inter (Denzel Dumfries).

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului Inter s-a distanţat la 17 puncte de AC Milan, ocupanta locului secund în clasament, având astfel asigurat titlul de campioană.

Echipa antrenată de Simone Inzaghi a semnat luni a 27-a victorie în 33 de etape, pe parcursul cărora a înregistrat un singur eşec, în luna septembrie, în faţa modestei Sassuolo.

Inter Milano este a doua echipă din istoria fotbalului italian care atinge borna de 20 de "scudetti" cucerite, după Juventus Torino, campioană a Italiei de 36 de ori. AC Milan are la rândul ei în palmares 19 titluri cucerite în Serie A.

Fotbaliștii de la Inter au dat drumul la o petrecere nebună la vestiar, iar pe rețelele sociale au apărut imagini cu jucătorii dansând în horă pe ritmurile unei manele românești, ”Made in Romania”, melodia lui Ionuț Cercel.

Mijlocașul turc Hakan Calhanoglu a fost cel care a promovat melodia în vestiar, recunoscând că este una dintre preferatele sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
Ce decizie a luat AS Roma în legătură cu antrenorul interimar Daniele De Rossi
Ce decizie a luat AS Roma în legătură cu antrenorul interimar Daniele De Rossi
Gruparea AS Roma l-a confirmat pe Daniele De Rossi în funcţia de antrenor şi după actualul sezon. "După ce ne-am întâlnit miercuri după-amiază cu Daniele De Rossi, suntem încântaţi...
#Inter Milano, #serie A, #titlu, #bucurie , #stiri fotbal