Antrenor demis după ce a avut o aventură cu una dintre jucătoarele sale

Vineri, 29 Martie 2024, ora 11:50
0 citiri
Antrenor demis după ce a avut o aventură cu una dintre jucătoarele sale
Willie Kirk FOTO facebook

Leicester a anunţat joi că l-a demis pe antrenorul echipei feminine, Willie Kirk, pentru că a încălcat codul de conduită. Potrivit presei britanice, acesta ar fi avut o aventură cu o jucătoare.

"În urma unui proces disciplinar intern şi ţinând cont de obligaţiile clubului în materie de confidenţialitate, s-a stabilit că Willie a încălcat codul de conduită al echipei într-o măsură care face ca poziţia sa să fie nesustenabilă", a precizat clubul, care ocupă locul nouă în Superliga feminină, prima divizie feminină din Anglia.

Asistenta lui Willie, Jennifer Foster, va fi antrenor interimar până când clubul îi va găsi un înlocuitor lui Kirk.

După ce a lucrat în secţiile feminine de fotbal la Everton şi Manchester United, printre altele, Willie Kirk se află la cârma LCFC Women din 2022. Mai întâi ca director de fotbal, apoi ca antrenor.

Cazul a provocat o serie de reacţii în cadrul fotbalului feminin. "Cred că relaţia antrenor-jucătoare este foarte nepotrivită", a comentat antrenoarea echipei naţionale a Angliei, Sarina Wiegman.

"Nu ar trebui să acceptăm aşa ceva şi nu este sănătos. Este un mediu profesional, este vorba de performanţă şi ar trebui să fie întotdeauna în siguranţă. Lucrurile se pot întâmpla, dar este nepotrivit şi ar trebui să fim cu toţii conştienţi de acest lucru", a mai spus ea.

Anunțul făcut de Novak Djokovic în privința viitorului său antrenor
Anunțul făcut de Novak Djokovic în privința viitorului său antrenor
Novak Djokovic, numărul unu mondial, care a anunţat miercuri încheierea colaborării cu Goran Ivanisevic, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Belgrad, că nu ştie cine va fi...
Novak Djokovic, după ce și-a dat afară antrenorul: ”Nu am o idee anume”
Novak Djokovic, după ce și-a dat afară antrenorul: ”Nu am o idee anume”
Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, care a anunţat miercuri încheierea colaborării sale cu croatul Goran Ivanisevic, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la...
#leicester, #antrenor, #willie kirk, #demis, #aventura, #probleme , #stiri fotbal