inregistrarea emisiunii: Despre ce ar trebui sa faca romanii la referendumVezi emisiunea

Traian Basescu a prezentat "Despre ce ar trebui sa faca romanii la referendum"
Marti, 24 Iulie 2012, ora 12:00128815 vizualizari


15 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cu cat o victorie este obtinuta mai greu,cu atat este mai valoroasa.

Si in special cand valoarea acestea este inchinata ROMANIEI.
Noi, diaspora , ne-am manifestat neintrerupt sustinerea pentri ca referendumul sa nu fie valid.
Avem si noi, mandria noatra de a fi solidari cu tara privind interesele Romaniei si nu ale celor de partid.

Sunt bucuros ca lovitura de stat a esuat in final.

 

 

Buna intalnire pe net, d.le presedinte Basescu !

De haazs si de necaz , eu tot imtrebam pe forumul Ziare.com, de cine se radea Presedintele Basescu din avatarul meu cu atata pofta, atunci cand la Cotroceni facea murdarie un fost client au unui spital de de boli mintale din SAPOCA, jud.Buzau.

Si ,doamne, ce prajeam ficateii USL-asilor.

 

 

Nea' Traiane...

Sti si matale ce e de facut cu USL..."Pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti"...Succes!

 

 

Domnule Presedinte. Am trecut prin mari emotii cu referendumul de

....demiterea dvoastra.

Am facut sustinute postari cu apelul la BOICOT inainte ca d.voastra sa va fi pronuntat asupra boicotului.
Noi, cei din diaspora, nu am vrut legalizarea loviturii de stat parlamentare.
Aici nu puteam iesi in strada, de aceia am folosit sansa de a ne manifeste, acici, pe ziare.com.
Am fost convins ca adevarul va triumfa si in final a triumfat.
In Ponta sa nu aveti incredere nici 1%. Amtonescu este anihilat politic.

Dorinta mea este ca sa nu iesiti cu afirmatii in presa de nici un fel, presa e provocatoare,
Aveti purtqtat de cuvat, care va exprima parerea oficiala corecta.
Acum sunt iar multumit, am invins parlamentul in incercarea lui odioasa.
Vedeti totusi ca PD-L nu v-a tradat ci a sustinut o cauza a Romaniei.
Va urez sanatate ca sa puteti munci in interesul Romaniei.
Si e bine asa.

 

 

.

Daca dupa adoua tentetiva esuata a demiterii, presedintelui Basescu, el nu realiza ca falsitatea unor curtuazii de circumstanta sant inutile, gresea si de aceasta data ! Toate gunoaele si toata drojdia unui sistem criminal care a inrobit demnitatea Neamului Romanesc timjp de jumatate de secol, sant in acest moment atarnate de antenele lui Voiculescu ... cu cat esantionul electoratului mintit va continua sa accepte aceasta zona de imaturitate nationala, cu atat soarta tarii noastre va calca direct spre neantul altoiului rusesc !

 

 

Pentru presedinte

Raspunsul,d-le presedintee care trebuie sa-l dati lui Antonescu{un aventurier politic cu EGO hiperatrofiat)este ca poate scapa de d-voastra,numai daca va spune"sa ve aruncati pe fereastra"(doar are experienta)

 

 

Referendum :cum sa il fraudezi

Folosirea listelor de ajutoare sociale, unde toti asistatii isi trec CNP-ul, adresa, buletinul...etc
Mazare poate "ajuta" aici , intrucat are o "lista " foarte mare si care nu sunt usor deplasabili pe caldurile astea, iar oamenii lui ii "vor ajuta"...
Deasemenea si Vanghelie dispune de astfel de "liste", cu care va ajuta partidul
Oprescu sa folosit cand a candidat prima data ca primar "independent" , de listele cu CNP-uri ale tuturor internatilor din spitale....fosti si actuali.
Deasemenea acesti nu se vor deplasa, dar se va "deplasa" numai CNP-ul...

 

 

.

Domnului Basescu personal, cateva ganduri estrem de banale, dar pe care simt nevoia sa le spun ... sa stiti domnule presedinte, ca intreaga dumnevoastra cariera politica este urmarita si apreciata pas cu pas de multi dintre prietenii mai ... nu m-au delegat ei sa vorbesc in numele lor, dar cred ca este bine ca roman si ca om obisnuit sa va spun acest lucru ... multi dintre noi credem ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi un succesor extraordinar pentru functia suprema in stat care trebue sustinut cat se poate de serios atat de noi cat si de dumneavoastra ! Cu mult respect si deosebita consideratie, opus9

 

 

.

Daca dupa adoua tentetiva esuata a demiterii, presedintelui Basescu, el nu realiza ca falsitatea unor curtuazii de circumstanta sant inutile, gresea si de aceasta data ! Toate gunoaele si toata drojdia unui sistem criminal care a inrobit demnitatea Neamului Romanesc timjp de jumatate de secol, sant in acest moment atarnate de antenele lui Voiculescu ... cu cat esantionul electoratului mintit va continua sa accepte aceasta zona de imaturitate nationala, cu atat soarta tarii noastre va calca direct spre neantul altoiului rusesc !

 

 

INTERES

De ce at-i renuntat asa de usor la minerit,si acum il vreti inapoi,stiind,ca mineritul duce industria pe orizontala,chiar daca el nu e suficient de rentabil.
un scurt comentariu.

 

 

a fost nu un referendum ci un act de doi lei pentru un repetent...

Deci putem al numi... REPETENDUM!!!Stiti de ce nu va sufera cacarau intai regele felinelor(felix)??Ca ia-ti taiat ghearele cu scrutinu'!!!!mieunatul in Sarlament; interzis!!! Pe viitor!!!?

 

 

Domnule presedinte, simt nevoia sa avansez si eu catev idei

In primul rand consider ca este necesar sa explicati mai in detaliu sintagma de presedinte jucator, care nu a fost inteleasa corect de foarte multi. Sau, unii, i-au dat conotatii negative speculand politic.
Pentru aceasta trebuie plecat de la campaniile electorale prezidentiale. Este clar ca in aceste campanii fiecare candidat vine cu un program cu care se prezinta in fata electoratului.
Imi amintesc de unele din punctele forte cu care Dv-stra ati venit in campanie:
1.- modernizarea statului , un stat mai suplu si mai eficient. Acest termen larg, cuprindea in subsidiar mai multe idei.
a.- regandirea administrativa a tarii, care sa corespunda mai bine in contextul UE, reducerea cheltuielilor cu administrarea si intretinerea statului
b.-reformarea sistemului educational, reforme in invatanmant
c.-reformarea sistemului din sanatate
d.-independenta justitiei si intarirea statului de drept
e.-combaterea , diminuarea, coruptiei
f.-revizuirea Constitutiei, tinand cont de multele deficiente care au iesit in evidenta in decursul timpului
g.-in plan extern, integrarea cat mai deplina in UE,intarirea relatiilor in cadrul NATO, cu Statele Unite
Tinand cont de faptul ca presedintele este, conform Constitutiei, parte a executivului, de promisiunile elctorale amintite, este normal ca presedintele sa aiba un rol activ in conducerea statului,
tradus prin sintagma presedinte jucator, in acest caz. De regula se foloseste expresia, regimul Iliescu, Constantinescu , Basescu.
In acest context, cand e vorba despre nerealizarile dintr-un mandat, acestea se arunca, in mare masura, in spatele presedintelui, dar cand presedintele se implica pentru realizarea programelor sale, atunci se spune ca si-a depasit atributiile.
Am dorit sa reliefez aceste lucruri, fara sa intru in detalii despre realizarea sau nu a acestor programe, pentru a marca necesitatea ca presedintele sa iasa in fata natiunii si sa explice pe intelesul tuturor niste adevaruri simple. Daca presedintele nu si-a putut pune in aplicare toate programele, trebuie sa vedem faptul ca nu a avut o majoritate confortabila in parlament, ba mai mult USL a obstructionat absolut orice initiativa legislativa. De aceea guvernul a fost obligat sa recurga la trecerea legilor in parlament prin asumare a raspunderii.
In ceiace priveste anuntarea masurilor de austeritate de catre presedinte, cred ca aici trebuia sa le anunte premierul. Mai usor poate plati premierul un asemrnea gest, care poate fi schimbat, decat presedintele. Din punct de vedere al comunicarii, tot mai bine a fost ca le-a anuntat presedintele. Oricum, programul USL:jos Basescu, ar fi continuat indiferent de context.
Deci, revin si spun ca presedintele trebuie sa lamureasca aceste lucruri inainte de de alegerile din decembrie 2012.

 

 

!!!

Subscriu 100%

 

 

Băsescu = RESPECT PT NATIUNE! Diaspora vă sustine!

.

 

 

Actualizarea listelor cu alegatori ca sa avem parlamentari mai putin

..........................................

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor