Ziare.com

Profitul ING, sub estimarile analistilor

de Razvan Alistar
Joi, 09 Februarie 2012, ora 13:41

   

Profitul ING, sub estimarile analistilor
Compania de servicii financiare ING a declarat ca prognozeaza o recuperare economica slaba in 2012, dupa ce a raportat o crestere sub asteptari in ultimul trimestru al anului trecut, in privinta profitului.

ING, cea mai mare companie de servicii financiare din Olanda, a declarat ca profitul net crescut la 1,19 miliarde de euro, de la 130 de milioane, in 2010, noteaza Wall Street Journal.

Rezultatele in crestere au fost inregistrate in urma disponibilizarilor si a tranzactiilor pentru plata datoriilor, pe care ING le foloseste pentru a-si mari ratia de capital si pentru a indeplini normele bancare mai stricte.

Cu toate acestea, raportul ING a fost sub asteptarile analistilor, care estimau un profit net de 2,07 miliarde de euro, cauzat de pierderile din fondurile de hedging si asigurari.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Creditele performante au crescut la 21%, adica 530 de milioane de euro pe trimestru.

ING a declarat ca pozitia sa pe piata de capital a ramas puternica in cel de-al patrulea trimestru, cu un indice Core Tier 1 de 9,6% la sfarsitul lui 2011.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 729 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor