Inna, moment de sinceritate pe Facebook

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 12:38
2831 citiri
Inna, moment de sinceritate pe Facebook
Foto: Facebook/Inna

Inna este una dintre cele mai iubite artiste din Romania, iar succesul sau a depasit de mult timp granitele. La inceputul carierei sale, Apostoleanu Elena Alexandranici nu spera ca o ajunga sa fie atat de cunoscuta si apreciata, dupa cum a scris chiar ea pe o retea de socializare.

"Sunt absolut fascinata de evolutia tuturor lucrurilor care se petrec in jurul meu si trebuie sa va spun ca inca nu-mi dau seama daca visez sau totul este real. Am trecut prin atat de multe experiente si totusi parca ieri eram in drum spre Bucuresti cu piesa 'Hot' pe un memory stick, cu gandul sa ma fofilez pe holurile vreunui radio, sa-l pandesc pe DJ cand pleaca, sasar la pupitru sa-i dau un play", a scris Inna pe Facebook.

Artista povesteste cum echipa sa a avut incredere ca piesa "Hot" va ajunge hit si cum au ajuns cu totii la casa de discuri Roton.

Inna, supriza pentru fanii spanioli (Video)

"Cand am iesit, am zis ca la Alba Iulia 'No, hai sa vedem!' si asa a inceput tot...Eu cu o pereche de pantofi cu tocuri in care abia mergeam, Lucian (manegerul sau - n.red.) cu o mapa de 'manager' in mana, goala, si baietii de la Play&Win cu multe hituri locul intai in Romania, dar prima data cu adevarat responsabili pentru ceea ce urma!", a adaugat Inna.

Cantareata a marturisit ca a scris aceste randuri cu lacrimi in ochi, desi nu este "plangacioasa".

"Dar tot ceea ce mi se intampla este chiar... chiar... de necrezut. Am muncit si am sperat, dar sunt multi cei care fac asta si totusi nu toti au avut sansa mea...Va multumesc celor care ati crezut in mine de la inceput, dar si celor convinsi pe parcurs... Va multumesc celor care nici acum nu credeti in mine... sunteti o provocare!", a incheiat bruneta.

A.G.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#inna facebook, #Inna sincera Facebook, #Inna fani Facebook, #Inna melodii, #Inna muzica, #Inna cantareata , #melodii