Inna a provocat primul scandal de la FOTE 2013: "E o batjocura adusa olimpismului" (Video)

Luni, 18 Februarie 2013, ora 07:12
15882 citiri
Inna a provocat primul scandal de la FOTE 2013: "E o batjocura adusa olimpismului" (Video)
foto: Libertatea

Prima zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), organizat in Romania, a adus si primul scandal. Prestatia cantaretei Inna si suma pe care aceasta a incasat-o au starnit o reactie foarte dura din partea fostei atlete Monica Iagar.

Fosta sportiva a criticat in termeni duri recitalul dat de Inna, considerandu-l o "batjocura la adresa olimpismului".

"Ar trebui sa inchidem televizoarele fratilor... Deschiderea este din alt film. Cred ca pe astia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii nostri la Jocuri Olimpice... Tocmai o aud pe Inna cum falseaza... In viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului ...ma dor urechile pe bune... Va scriu si fata asta de la TV vrea a se numi cantareata", a scris Iagar pe o retea de socializare.

De asemenea, fosta atleta a avut reprosuri si fata de ceremonia de deschidere, despre care spune ca "a fost mai rau ca pe vremea lui Ceausescu".

"Sa va dau una mai tare decat aceasta oribilitate de deschidere. Cer scuze sportivilor si antrenorilor ca au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceausescu nu asistai... pana si defilarile de 23 August au fost mai tari decat aceasta defilare de deschidere dezorganizata... Dar nu despre asta vroiam sa scriu de fapt, ci sa va spun ca nici o tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri pentru ca Comitetul Organizator, in speta tovarasul Scripcaru, nu a putut plati 30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport, dar i-a dat Innei 10.000 de euro... Traiasca domn' primar ca sa nu ma exprim altfel", a mai spus Iagar.

VIDEO: Apasati aici pentru a vedea recitalul Innei

Ceremonia de deschidere a FOTE 2013 a avut loc, duminica seara, la Brasov, sub privirile celor mai inalte personalitati din sportul romanesc.

La FOTE 2013 iau startul 45 de delegatii nationale. Competitia se va incheia la data de 22 februarie.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#FOTE 2013, #FOTE Romania, #Inna Fote, #concert INNA Fote , #stiri Inna