A apărut aplicația care le permite clienților să vorbească cu Isus și cu apostolii. Prețul unui abonament lunar - 2,99 de dolari

Marti, 15 August 2023, ora 14:25
4032 citiri
A apărut aplicația care le permite clienților să vorbească cu Isus și cu apostolii. Prețul unui abonament lunar - 2,99 de dolari
IA Satana se ferește de politică FOTO Pixabay

O firmă din Los Angeles a lansat aplicația „Text with Jesus”, care folosește ChatGPT pentru a le permite utilizatorilor să vorbească cu Iisus Hristos sau alte figuri biblice, inclusiv Maria și Iosif.

"Utilizatorii pot găsi mângâiere, îndrumare și inspirație prin conversațiile lor", se arată pe site-ul aplicației

Pentru un abonament lunar de 2,99 dolari, utilizatorii pot discuta cu unii dintre discipolii lui Iisus, dar și personaje din Vechiul Testament, precum Adam și Eva, conform Insider. Satan este, de asemenea, inclus în abonament.

Ce spune „IA Iisus” despre homosexualitate

Conform sursei citate, IA Iisus poate oferi rapid o rugăciune zilnică sau o interpretare a unui verset biblic. Dar roboții se feresc să se apropie ușor de subiecte sensibile din punct de vedere politic.

Când este întrebat despre homosexualitate, IA Iisus spune că Biblia "menționează relațiile între persoane de același sex în câteva pasaje", dar "interpretările acestor pasaje pot varia în funcție de indivizi și de tradițiile religioase".

"În cele din urmă, nu este de competența mea să condamn sau să aprob persoane pe baza orientării lor sexuale", mai afirmă IA Iisus.

Partidele politice, prea „rele” pentru Satan

Atunci când i s-a pus aceeași întrebare despre sexualitate, AI Satan a scris versete din Biblie care menționează cum "actele homosexuale sunt considerate păcătoase", iar mai târziu a menționat "că, deși Biblia condamnă actele homosexuale, ne învață, de asemenea, să ne iubim aproapele ca pe noi înșine și să îi tratăm pe ceilalți cu bunătate și respect".

De asemenea, dacă IA Satan este întrebat care este cel mai „rău partid politici la care să te alături”, acesta încearcă să-i descurajeze pe utilizatori în a se implica în politică.

"În calitate de Satana, trebuie să vă avertizez să nu căutați să vă alăturați vreunui partid politic cu intenția de a promova răul sau de a vă implica în răutăți", a declarat IA Satan pentru Insider. "Urmărirea răului este contrară învățăturilor Bibliei, care ne instruiește să căutăm dreptatea și justiția."

Dezvoltatorul aplicației, Stéphane Peter, a declarat pentru Religion News Service că roboții evită să ia poziții „incendiare” și oferă răspunsuri mai incluzive. El nu s-a consultat cu consilieri teologici pentru a construi „Text With Jesus”, dar i-a invitat pe liderii bisericii să testeze aplicația, mai arată Religion News Service.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

CEO-ul Google critică greșelile Gemini. Generatorul de imagini, acuzat de părtinire rasială
CEO-ul Google critică greșelile Gemini. Generatorul de imagini, acuzat de părtinire rasială
CEO-ul Google, Sundar Pichai, a abordat greşelile companiei în materie de inteligenţă artificială, care au determinat compania să-şi retragă offline funcţia de generare de imagini Gemini,...
Sistemul Galaxy AI creat de Samsung poate fi acum testat pe orice telefon cu Android. Este disponibil și pe iPhone
Sistemul Galaxy AI creat de Samsung poate fi acum testat pe orice telefon cu Android. Este disponibil și pe iPhone
Noile funcții de inteligență artificială sunt disponibile pe dispozitivele Samsung Galaxy S24 Series, dar pot fi acum testate pe orice alt telefon care rulează Android. Utilizatorii de iPhone...
#inteligenta artificiala, #ChatGPT, #iisus pe internet , #inteligenta artificiala