Chivu semneaza cu Inter Milano. Revenire cu coada intre picioare

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 05 Iunie 2012, ora 10:17
5926 citiri
Chivu semneaza cu Inter Milano. Revenire cu coada intre picioare

Cristi Chivu va semna, in perioada urmatoare, un nou contract cu Inter Milano, dupa ce agentii sai, fratii Becali, nu au reusit sa ii gaseasca o echipa pe masura pretentiilor fostului international roman.

Chivu va accepta conditiile puse de Inter in urma cu mai multe luni, noul contract intinzandu-se pe doi ani, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Salariul va fi si el mult diminuat, doua milioane de euro pe sezon, fata de aproape 5 milioane cat a fost pana acum, dupa cum anunta Sky Sports.

De altfel, chiar impresarul Victor Becali anunta ca fostul capitan al Romanei nu a inchis usa echipei are i-a adus cele mai mari victorii din cariera.

"Trebuie sa intelegem ca echipele in fotbalul mare incep pregatirile foarte tarziu. E destul timp, dar cu cat se va rezolva mai repede, cu atat este mai bine si mai linistit. Cristi nu are de ce sa fie deranjat de acesta atitudine. Inter nu este scoasa din ecuatia asta", a declarat Victor Becali la GSpTV.

Esecul fratilor Becali

Cei doi impresari au incercat aproape o jumatate de an sa ii gaseasca o noua echipa lui Cristi Chivu.

Inca din iarna au lansat in presa mai multe "fumigene", preluate rapid de italieni. Astfel, s-a vorbit de un interes al marilor echipe din Europa pentru jucatorul roman, Real Madrid, Manchester City, PSG, Liverpool, Napoli sau Juventus luptandu-se disperate pentru Chivu.

In realitate, singurul contact concret a venit in urma cu putin timp tocmai din Turcia, acolo unde fratii Becali au incercat sa-l impuna pe Chivu la Galatasaray.

Numai ca oficialii formatiei "Cim-Bom" nu s-au aratat prea entuziasmati de posibila mutare si au oferit un contract destul de apropiat cu cel propus de Inter. Diferenta notabila consta in durata intelegerii, care la Galata ar fi de patru ani.

Totusi, Chivu nu vrea sa lase Interul pentru o echipa ca Galatasaray, formatie ce are sanse minime sa faca o figura frumoasa in cupele europene. Asa ca a decis sa continue la Milano, urmand ca, foarte probabil, sa isi incheie cariera pe "Giuseppe Meazza".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Chivu semneaza Inter, #chivu contract Inter Milano, #Chivu oferta Galatasaray, #Cristi Chivu ramane Inter Milano , #Cristi Chivu