Nedved, aproape de o mutare soc la Inter

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 11:54
646 citiri
Nedved, aproape de o mutare soc la Inter

Chiar daca a ajuns la 37 de ani, Pavel Nedved nu are nicio intentie sa se retraga din activitate, asa cum s-a zvonit dupa ce si-a terminat contractul cu Juventus, pe 30 iunie.

Mai mult, fostul castigator al "Balonului de Aur" a anuntat ca vrea sa joace tot la o echipa de top.

Prima echipa ce s-a aratat interesata de mijlocasul ceh a fost Lazio, unde Nedved a evoluat timp de 5 sezoane, in perioada 1996-2001.

Insa, mai multe publicatii din Italia sustin ca fotbalistul care a strans 91 de selectii in nationala Cehiei are o oferta tentanta de la Inter si se gandeste serios sa-i dea curs.

Campioana Italiei i-a propus lui Nedved un contract valabil pe urmatorii doi ani, cu un salariu stagional de 3 milioane de euro.

Tehnicianul lui Inter, Jose Mourinho, il vede pe Nedved alternativa perfecta a lui Deco, al carui transfer a intrat in impas.

Pavel Nedved a jucat in cariera sa pentru patru formatii: Dukla Praga (1991-1992), Sparta Praga (1992-1996), Lazio Roma (1996-2001) si Juventus Torino (2001-2009). In ultimul sezon, mijlocasul stanga ceh a jucat 29 de meciuri in Serie A si a marcat 7 goluri.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Inter Milano, #Pavel Nedved , #Juventus