Inter s-a facut de ras la Catania (Video)

Sambata, 13 Martie 2010, ora 09:14
1404 citiri
Inter s-a facut de ras la Catania (Video)

Campioana Italiei, Inter Milano, a fost invinsa, scor 3-1, in deplasarea sustinuta vineri seara la Catania, in etapa a 28-a a campionatului italian de fotbal, Serie A.

Golurile intalnirii au fost inscrise de Lopez (min.69), Mascara (min.82 - penalti) si Martinez (min.90) pentru gazde, respectiv Milito (min.54) pentru oaspeti.

Aflati pe primul loc in clasament, dar cu un avans de doar 4 puncte in fata urmatoarei clasate, "nerazzurrii" s-au deplasat la Catania cu un unic tel: 3 puncte.

Cu gandul insa mai mult la confruntarea de saptamana viitoare cu Chelsea, trupa lui Mourinho, in continuare suspendat, s-a facut de ras in Sicilia, iar lupta pentru titlu poate fi relansata daca AC Milan castiga partida cu Chievo, de duminica.

Muntari, eroul negativ al partidei

Ghanezul Sulley Muntari a facut la Catania, cu siguranta, cea mai proasta partida din cariera sa.

Mijlocasul in varsta de 25 de ani a fost introdus pe teren in minutul 79, iar in minutul 81 era deja la cabine, dupa ce-a primit doua cartonase galbene si, implicit, pe cel rosu!

Si asta nu e tot! In cele doua minute petrecute pe gazon, Muntari le-a acordat o lovitura de la 11 metri gazdelor, din care au preluat avantajul pe tabela de marcaj.

Catania: Andujar - Alvarez, Terlizzi, Silvestre, Capuano (Potenza '88) - Ricchiuti (Delvecchio '76), Biagianti, Izco - Martinez, Lopez (Carboni '83), Mascara.

Antrenor: Sinisa Mihajlovici.

Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Materazzi, Zanetti - Stankovici (Pandev '77), Cambiasso (Muntari '79), Mariga (Quaresma '46) - Sneijder - Milito, Eto'o.

Antrenor: Jose Mourinho.

Pentru Inter urmeaza confruntarea cu Chelsea, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. In tur, milanezii s-au impus cu 2-1.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Inter invinsa de Catania, #Inter Catania Serie A, #video Inter Catania , #Serie A