Argentinianul minune Aguero, aproape de un transfer la Inter (Video)

Joi, 26 Martie 2009, ora 16:19
815 citiri
Argentinianul minune Aguero, aproape de un transfer la Inter (Video)

Campioana Italiei, Internazionale Milano, este interesata de achizitionarea atacantului argentinian al gruparii Atletico Madrid, Sergio "Kun" Aguero.

Jucatorul argentinian este dorit cu insistenta de Jose Mourinho, iar Massimo Moratti pare dispus sa scoata din buzunar 60 de milioane de euro, atat cat e clauza de reziliere, pentru a-i face pe plac tehnicianului sau.

Conform mai multor publicatii din Italia, Inter l-a contactat deja pe agentul jucatorului, care a anuntat-o ca clientul sau este dispus sa vina la Milano.

Oficialii madrileni par sa se fi resemnat cu ideea ca-l vor pierde pe "Kun" in vara. "Daca vrea sa plece, sa plece", a spus recent presedintele lui Atletico, Enrique Cerezo.

Pentru a-l convinge pe Aguero sa se desparta de Atletico, Moratti nu apeleaza doar la bani, ci si la compatriotii acestuia, in special la Javier Zanetti, care a fost insarcinat cu misiunea de a-l convinge pe ginerele lui Maradona sa imbrace din vara tricoul Interului.

Aguero, noul Maradona

Alaturi de Messi, Aguero este considerat a fi urmasul celebrului Diego Armando Maradona, mai ales ca de cateva luni este si ginerele acestuia.

La doar 20 de ani, "Kun" este cel mai important jucator al lui Atletico Madrid, in acest sezon reusind sa marcheze 16 goluri in 33 de meciuri.

El a fost adus la Madrid in 2006 de la gruparea argentiniana Independiente, contra sumei de aproximativ 20 de milioane de euro, iar pana acum, la Atletico, Aguero a strans 125 de meciuri si a marcat 51 de goluri.

Vezi mai jos ce stie sa faca Aguero:

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Sergio Kun Aguero, #Inter Milano, #Atletico Madrid , #stiri Inter Milano