Inter a fost invinsa de Panathinaikos, dar fenomenul Coutinho a impresionat (Video)

Miercuri, 04 August 2010, ora 09:38
1551 citiri
Inter a fost invinsa de Panathinaikos, dar fenomenul Coutinho a impresionat (Video)

Campioana Italiei si a Europei, Inter Milano, a pierdut, scor 2-3, intalnirea amicala jucata miercuri dimineata, la Toronto, cu Panathinaikos Atena.

Totusi, italienii n-au motive de suparare deoarece au folosit o echipa alcatuita din multi jucatori care in general sunt rezerve, dar mai ales pentru ca brazilianul minune Coutinho a jucat foarte bine, reusind chiar sa marcheze.

Mult mai avansati in pregatire, grecii i-au taxat pe italieni in prima repriza, cand au marcat de trei ori: Cisse (min.12 si 22) si Leto (min.40). "Nerazzurrii" au punctat si ei odata, prin atacantul camerunez Samuel Eto'o, in minutul 32.

Dupa pauza, Benitez a trimis pe teren nume grele, precum Maicon, Samuel, Lucio, Coutinho si Milito, iar jocul s-a schimbat in totalitate.

Grecii au rezistat, insa, presiunii milanezilor, primind un singur gol, de la Coutinho, in minutul 85. "Noul Messi", asa cum este poreclit fotbalistul in varsta de 18 ani, a punctat cu un sut frumos din unghi, dupa o pasa primita de la Maicon.

Chivu si Alibec, ok

Fundasul roman a fost din nou titularizat, dupa ce si in partida cu Manchester City a fost folosit din primul minut. Spre deosebire de acea intalnire, in meciul cu grecii, Chivu s-a descurcat bine.

De partea cealalta, Alibec a intrat in startul reprizei secunde, in locul lui Eto'o. Constanteanul a fost foarte aproape de a marca in minutul 55, dar mingea a trecut putin peste transversala.

INTER: Orlandoni - Zanetti, Cordoba, Materazzi, Chivu - Obinna, Mariga, Cambiasso, Obi - Eto'o, Pandev. Au mai intrat Natalino, Maicon, Biraghi, Samuel, Burdisso, Lucio, Muntari, Biabiany, Stankovici, Coutinho, Obiorah, Alibec, Santon, Mancini si Milito.

PANATHINAIKOS: Tzoras - Vyntra, Sarieghi, Kante, Spyropoulos - Simao, Katsouranis - Govou, Ninis, Leto - Eto'o. Dupa pauza au mai evoluat Seitaridis, Bjarsmyer, Charalampos, Karagounis, Marinos, Dimoutsos si Petropoulos.

Urmariti, mai jos, golurile marcate in partida Inter - Panathinaikos:

Urmatorul meci amical al lui Inter va avea loc vineri dimineata cu FC Dallas.

I.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meci amical Inter Panathinaikos, #video Inter Panathinaikos, #video gol Coutinho , #stiri Inter Milano