Leonardo a debutat cu dreptul la Inter (Video)

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 10:50
1039 citiri
Leonardo a debutat cu dreptul la Inter (Video)
Motta i-a dedicat golurile lui Leonardo

Inter Milano a castigat, scor 3-1, intalnirea jucata joi seara, pe teren propriu, cu Napoli, in etapa a 18-a a campionatului italian de fotbal - Serie A.

Intalnirea cu Napoli a consemnat si debutul pe banca tehnica a "nerazzurrilor" a tehnicianului brazilian Leonardo, care a fost aclamat de fani, chiar daca a jucat si antrenat la marea rivala AC Milan.

Disputa de pe stadionul Giuseppe Meazza a fost la discretia gazdelor, care au deschis scorul in minutul 3, prin brazilianul Thiago Motta, dupa o combinatie superba cu Dejan Stankovici.

Calaii Stelei din Europa League n-au resimitit socul si-au reusit sa egaleze relativ repede, prin Pazienza, cu capul dupa un corner, in minutul 25.

Din acel minut, oaspetii n-au mai existat in joc, iar partida a fost castigata la pas de Inter, prin golurile lui Esteban Cambiasso (minutul 37), cu capul dupa o centrare perfecta a lui Maicon, si Thiago Motta (minutul 55), cu capul in urma unui corner.

La campioana Italiei si a Europei, Chivu a fost integralist, fiind folosit pe toata durata intalnirii in partea stanga a apararii. S-a achitat excelent de sarcini si chiar a avut cateva urcari bune in atac.

Celalalt roman din lotul lui Inter, Denis Alibec, n-a fost convocat pentru aceasta partida.

In urma acestui rezultat, Inter a acumulat 26 de puncte si se afla la 13 puncte in spatele primei clasate, AC Milan, care are insa si doua meciuri mai mult disputate.

Urmariti, mai jos, rezumatul intalnirii:

Etapa urmatoare, Inter va juca, in deplasare, la Catania, iar Napoli o va intalni, pe teren propriu, pe Juventus, in derbiul etapei. Ambele meciuri se vor juca duminica.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Inter Napoli Serie A, #Inter Napoli video Leonardo , #stiri Inter Milano