Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Care este noua emblema a lui Inter Milano

Marti, 30 Martie 2021, ora 17:18
3090 citiri
Care este noua emblema a lui Inter Milano
Romelu Lukaku. FOTO: Facebook / Inter Milano

Clubul italian de fotbal Internazionale Milano, care sarbatoreste luna aceasta 113 ani de existenta, si-a prezentat oficial marti noul logo.

Noul logo, in care domina culorile originale ale clubului (albastru, negru si alb) contine doar literele I si M restilizate.

"Numele meu este istoria mea: I M FC Internazionale Milano", se poate citi in sloganul care insoteste imaginea noului logo, difuzata pe retelele de socializare.

FOTO: Facebook / Inter

Gruparea "nerazzura" a difuzat, totodata, un videoclip sub forma unei calatorii prin cele mai importante locuri ale orasului Mialano, alaturi de legende ale clubului, precum Javier Zanetti, Marco Materazzi, Maicon, Beppe Bergomi, Nicola Berti, Beppe Baresi si Riccardo Ferri, precum si sportivi de la alte discipline, precum baschetbalistul Marco Belinelli, ciclista Letizia Paternoster si surferul Leonardo Fioravanti.

Aceasta schimbare de logo este destinata obtinerii unei noi identitati vizuale, gratie careia clubul lombard spera sa beneficieze de o mai mare internationalizare a marcii sale.

Conform presei italiene, Inter Milano, club la care e legitimat in prezent portarul roman Ionut Radu, se pregateste sa puna capat colaborarii de peste 25 de ani cu sponsorul Pirelli, care ar putea fi inlocuit cu Evergrande, societatea imobiliara chineza care sustine fosta campioana a Chinei, Guangzhou FC.

EXCLUSIV Gica Hagi vinde o parte din clubul FC Viitorul. Ce suma va primi si cine sunt investitorii

"O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaci

Romania, invinsa greu de Germania la Bucuresti. Portarul Florin Nita a fost eroul nostru

De ce au purtat nemtii tricourile pe dos la poza oficiala de la Arena Nationala

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#lukaku noua steama inter logo , #stiri Inter Milano