Ce s-a ales de interlopul Glonț care amenința cu moartea un polițist pentru că-l băgase în carantină: ”O să-ți rup maţele din tine”

Marti, 24 Mai 2022, ora 22:10
6763 citiri
Ce s-a ales de interlopul Glonț care amenința cu moartea un polițist pentru că-l băgase în carantină: ”O să-ți rup maţele din tine”

Mihai Cătălin Liță, tânărul interlop din județul Constanța, cunoscut în comunitate mai ales după porecla ”Glonț” a fost condamnat printr-o decizie definitivă la doi ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru ultraj.

Bărbatul se afla oricum în penitenciarul Poarta Albă, pentru o altă faptă penală.

Glonț a devenit celebru la debutul pandemiei de COVID-19 pentru că a refuzat să rămână în izolare, având un conflict violent cu un agent de poliție care încerca să-l convingă să nu mai iasă afară din casă.

Altercația dintre cei doi s-a petrecut în data de 7 aprilie 2020, când tânărul Glonț fusese găsit de polițist pe stradă, deși avea interdicție să părăsească domiciliul. Deranjat de insistențele agentului, interlopul a intrat în curte, a luat un topor și a început să lovească pământul în mod repetat urlând că mai bine intră la pușcărie decât să rămână închis în casă.

Agentul de poliţie amenințat a sesizat incidentul la Centrul Operaţional de Comandă al IPJ Constanţa, dispunându-se introducerea în carantină a tânărului, acesta fiind instituționalizat în Centrul de carantinare de la Spitalul Balnear şi de Recuperare Techirghiol. În timp ce se afla în unitatea de carantină, în aceeaşi zi, Glonț a postat pe reţeaua de socializare Facebook, o filmare live, în timpul căreia acesta l-a amenințat cu moartea pe agentul de poliţie.

”Lasă uniforma acasă şi vino să ne batem”, i-a transmis bărbatul poliţistului, ameninţându-l că-l ”taie cu brişca” sau că-l împuşcă. ”Taner, pentru faza asta...pentru faza asta, o să îți rup maţele din tine, cu tot că eşti poliţai, ascultă ce zic eu...m-aţi băgat la izolare”, erau nemulțumirile tânărului interlop Glonț.

Pentru că știa că bărbatul este un individ violent, cu grave probleme de comportament, fiind internat inclusiv Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, polițistul amenințat a decis să-l reclame pe Glonț pentru ultraj. Astfel tânărul a fost luat pe sus de o grupare de mascați care l-au încătușat și dus direct în spatele gratiilor.

Interlopul constănțean s-a ales acum cu doi ani de închisoare, pedeapsa urmând să fie executată în regim de detenție. Pentru că Mihai Cătălin Liță avea antecedente penale și alte condamnări anterioare, judecătorii au decis să anuleze suspendarea executării pedepsei și l-au trimis în spatele gratiilor.

Citeste si:
Mesajele de amenințare scrise pe maşina preşedintelui Judecătoriei Medgidia: “Ai grijă de tine. Ştiu unde stai” VIDEO
Mesajele de amenințare scrise pe maşina preşedintelui Judecătoriei Medgidia: “Ai grijă de tine. Ştiu unde stai” VIDEO
Maşina preşedintelui Judecătoriei Medgidia, Marius Cătălin Croitoru, a fost vandalizată, pe autoturism fiind scrise mesajele “Ai grijă de tine”, “Ştiu unde stai”, precum şi litera...
Un bărbat din Bihor și-a înjunghiat fratele, și-a lovit mama, apoi a atacat un polițist
Un bărbat din Bihor și-a înjunghiat fratele, și-a lovit mama, apoi a atacat un polițist
Un bărbat de 27 de ani a fost reținut după ce a distrus mai multe mașini, și-a înjunghiat fratele și apoi a atacat un polițist, în noaptea de marți spre miercuri, 29 iunie. Bărbatul...
Comentarii
karkalete
rank 5
Asta nu e ala care se prostitua pe publi24?