Interlopul ieşean Adrian Corduneanu, arestat preventiv pentru cămătărie. Inițial a fost plasat sub control judiciar

Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 20:47
2884 citiri
Interlopul ieşean Adrian Corduneanu, arestat preventiv pentru cămătărie. Inițial a fost plasat sub control judiciar
Interlopul Adrian Corduneanu

Interlopul ieşean Adrian Corduneanu a fost arestat preventiv, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, marţi, cererea procurorilor DIICOT. Totodată, Înalta Curte a menţinut controlul judiciar în cazul soţiei interlopului ieşean.

”În urma contestaţiei formulate de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi, cu privire la măsura controlului judiciar dispusă faţă de doi inculpaţi de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Iaşi, instanţa a dispus arestarea preventivă a unui inculpat şi menţinerea controlului judiciar faţă de cel de al doilea inculpat”, a transmis, marţi seară, DIICOT.

Persoana pentru care magistraţii au dispus arestarea preventivă este interlopul ieşean Adrian Corduneanu. Poliţiştii l-au depistat în trafic în judeţul Vaslui, el urmând să fie introdus în cursul serii în arestul Poliţiei judeţene Iaşi.

"În această seară, 15 noiembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, Biroului Urmăriri Iaşi şi poliţişti vasluieni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe numele unui bărbat. Măsura a fost dispusă în cadrul unui dosar penal în care polițiștii BCCO Iaşi şi procurorii DIICOT-ST Iaşi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de camătă", au precizat reprezentanţii Poliţiei ieşene.

Interlopul ieşean Adrian Corduneanu şi soţia acestuia au fost plasaţi sub control judiciar pe 1 noiembrie, instanţa respingând propunerea procurorilor DIICOT privind emiterea mandatelor de arestare pe numele celor doi.

Judecătorii ieşeni au decis să emită mandate de arestare pe numele a 11 persoane implicate în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400 la sută, în timp ce alte două persoane au fost puse sub arest la domiciliu.

Quarterly Report - Editia 4

Autostrada Unirii. Ce soluții are CNAIR pentru a asigura finanțarea unui segment important din A8
Autostrada Unirii. Ce soluții are CNAIR pentru a asigura finanțarea unui segment important din A8
Oficialii de la Transporturi caută soluții pentru a prinde finanțarea nerambursabilă pentru segmentul din Autostrada Unirii care leagă Iașiul de Ungheni și Tg. Neamț. Compania Națională...
Șoferul care a priponit calul de bolid și a ieșit la plimbare. "Pe drumurile Moldovei" VIDEO
Șoferul care a priponit calul de bolid și a ieșit la plimbare. "Pe drumurile Moldovei" VIDEO
Proprietar de bolid, dar și al unui cal, un ieșean a decis să iasă la plimbare pe drumurile din județ, probabil pentru a se lăuda cu ce deține. Așa că, s-a suit la volanul autoturismului,...
#interlop, #Iasi, #corduneanu, #arest , #justitie
Comentarii
B
BaronulRed.oficial
rank 3
Justitia cea mai corupta institutie