Pistolarul din Gorj care și-a împușcat rivalul de patru ori, de negăsit. Este căutat de trei zile inclusiv cu elicopterul

Duminica, 16 Iulie 2023, ora 07:53
2172 citiri
Pistolarul din Gorj care și-a împușcat rivalul de patru ori, de negăsit. Este căutat de trei zile inclusiv cu elicopterul
Poliția continuă căutările în Gorj și a păzit toată noaptea casa victimei interlopului Petre Stăncioi FOTO gds.ro

Petre Stăncioi, interlopul din Gorj care l-a împuscat pe iubitul fostei soții, este în continuare de negăsit. Este căutat de trei zile, inclusiv cu elicopterul și câini de urmă.

Agresorul a intrat în curtea unde locuiește în prezent fosta lui soție și a tras mai multe focuri de armă, rănind un bărbat în picior și abdomen. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Turcinești din Gorj. Stăncioi era căutat încă de vineri de poliție, acesta fiind condamnat la închisoare cu executare pentru șantaj.

Casa bărbatului din Turcinești, satul Rugi, împușcat de fugarul Petre Stăncioi, este păzită în prezent de zeci de mascați, jandarmi și polițiști. Aici se află soția celui împușcat, care a fost în trecut căsătorită cu pistolarul.

Autoritățile se tem ca fugarul să nu revină înarmat la locuința fostei soții. Între timp, suspectul este căutat în toată zona de nord a județului Gorj și cu ajutorul unui elicopter al MAI.

”Având în vedere cazul de agresiune prin împușcare din județul Gorj, de la data de 14 iulie 2023, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul IGPR este abilitat să comunice următoarele:

Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenați în căutări sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112!”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Pe numele interlopului există și un mandate de executare a pedepsei închisorii, emis în data de 14.07.2023, acesta fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru șantaj.

Stăcnioi este considerat un individ extrem de periculos. Fost patron al clubului de noapte FTE este cel care a incendiat trei mașini care aparțineau patronului unui club rival.

Petre Stăncioi a primit 15 ani de închisoare pentru distrugere prin incendiere, fiind, alături de alți doi complici, cel care a dat foc la cinci mașini, printre care doua ale polițiștilor

Quarterly Report - Editia 4

Continuă căutările unei fetițe de doi ani, care a dispărut luni de la locuința părinților săi
Continuă căutările unei fetițe de doi ani, care a dispărut luni de la locuința părinților săi
Căutările fetiţei de doi şi cinci luni din comuna Breasta, judeţul Dolj, care a dispărut, luni, de la locuinţa părinţilor, au continuat şi pe timpul nopţii. Potrivit IPJ Dolj,...
O persoană a fost găsită moartă într-o râpă, în Gorj, după ce Salvamontul a căutat-o cu drone și camere cu termoviziune
O persoană a fost găsită moartă într-o râpă, în Gorj, după ce Salvamontul a căutat-o cu drone și camere cu termoviziune
Dispeceratul Național Salvamont a informat duminică, 26 mai, că a găsit trupul neînsuflețit al unei persoane dispărute în zona submontană a masivului Vâlcan. Echipajele de salvare...
#interlop, #gorj, #impuscaturi, #Cautari , #politie