Cum și-au petrecut interlopii minivacanța de Ziua Națională. De la ”Hora Unirii” pe manele, în mijlocul străzii, la ”Ignat” în avans VIDEO

Sambata, 04 Decembrie 2021, ora 22:00
5482 citiri
Cum și-au petrecut interlopii minivacanța de Ziua Națională. De la ”Hora Unirii” pe manele, în mijlocul străzii, la ”Ignat” în avans VIDEO
Adrian Corduneanu, Nat Mincă FOTO Colaj Facebook

Mulți români au avut parte de o minivacanță cu ocazia Zilei Naționale. Unii au petrecut timpul distrându-se, alții făcând treburi pe care nu au avut timp să le termine până la acel moment.

Interlopii nu au făcut notă discordantă. În stilul lor caracteristic, unii dintre ei au ținut să arate lumii, pe rețelele de socializare ce îndeletniciri au avut în această perioadă.

Adrian Corduneanu, dans în mijlocul străzii pe ritmuri de manele

Adrian Beleaua de la Iași s-a bucurat atât de mult de Ziua Națională încât a coborât din mașină și a început să danseze în mijlocul străzii. Însă pe ritmuri de manele. La un moment dat a îmbrățișat un câine care venise bucuros spre el. Probabil era unul dintre cei pe care Corduneanu îi hrănește.

Apoi a petrecut cu familia într-un restaurant. Beleaua și-a umplut conturile de pe rețelele de socializare cu diverse videoclipuri de la sală, de la biserică, semn că acestea au fost activitățile sale curente în minivacanța de Ziua Națională.

Fratele său, Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu de la Iași, s-a întâlnit cu prietenii într-un restaurant, același în care era și fratele său Beleaua. Însă era la o altă masă împreună cu prietenii săi.

Urmașii lui Emi Pian dau lecții de viață pe internet

Elvis Pian, fratele mai mic al lui Emi Pian, interlopul din clanul Duduianu care a fost ucis în vara anului 2020 într-un cartier din București într-o încăierare din cauza unei partide de barbut, dă lecții de viață pe TikTok.

”E grea smardoiala. Păi tu vrei să fii prieten cu mine? Nu ai cum să ai doi stăpâni niciodată. Să fii prieten cu Dumnezeu și cu dracu nu merge. Alege-ți unul dintre ei. Așa e și în viața de zi cu zi. Alege unul. Nu merge că ”te iubesc” dar sunt și cu ăsta...nu merge. Pe noi ne interesează de oameni. Avem durere, avem suflet.

Șmecheria este mai grea decât pământul”, a explicat fratele lui Emi Pian.

Clanul Sadoveanu a făcut ”pomana porcului”

După ce și-a sărbătorit fiul cu ocazia Sfântului Andrei, Nat Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a postat pe Facebook imagini de la tăierea porcilor.

Pe fundal se aud colinde românești. Nat Mincă arată cum se pregătește porcul de Cărciun în curte la un apropiat de al lui. Pe margine, câțiva bărbați închină un pahar de votcă scumpă.

”Să fiți sănătoși! Să vă trăiască copiii, familia! Nașu Lucică, care a fost dat în urmărire generală până acum! Vă dormim sărbători fericite la toată familia!”, transmite Nat Mincă.

Povestea clanului Corduneanu

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut ca lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țară și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Povestea clanului Sadoveanu

Clanul lui Sadoveanu, numit și clanul Belgienilor, operează în Sectorul 1, dar și în Ilfov, și este condus de Cristian Mitrache, zis și Sadoveanu. Membrii acestei grupări sunt cunoscuți pentru trafic de persoane, proxenetism, furturi de mașini sau din locuințe.

De altfel, pentru Sadoveni, poliția a organzat acțiunea "Luna", în anul 2000, după ce trăseseră cu pistoalele în mascații veniți să salveze o femeie sechestrată.

Cartierul general al grupării este în comună Tunari, din Ilfov. Acolo erau ținute fetele răpite de pe stradă și obligate să se prostitueze pe Centură Capitalei.

În toamna anului 2011, "sadovenii" s-au aliat cu mai mulți membri ai neamului Duduianu și au obligat mai multe tinere să se prostitueze pe centură.

La mijlocul lunii decembrie 2011, Vasile Mitrache, zis "Studentul", Ion Duduianu, zis "Segher", Florina Stelea, Petrică Ion Crețu, Georgeta Crețu, Mard Mitrache, Aron Constantin, Cristian Uca și Gheorghe Dumitrașcu fac parte din Clanul Duduianu și Clanul Sadoveanu.

Aceștia au fost acuzați că au răpit patru tinere, din care două minore, în vârstă de 14 și 17 ani, pentru a le exploata și obliga să se prostitueze. Au fost reținuți.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai sângeroase din București

Clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din București. Membrii grupării de crimă organizată nu ezită să-și expună în mod public opulență, pe rețelele de socializare: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#interlopi, #minivacanta 1 decembrie, #Hora Unirii, #petreceri, #ignat , #clan interlopi