Dezvaluirile teribile ale degustatoarei lui Hitler - fiecare masa, ruleta ruseasca

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 08:50
7068 citiri
Dezvaluirile teribile ale degustatoarei lui Hitler - fiecare masa, ruleta ruseasca
Foto: Daily Mail

O nemtoiaca de 96 de ani povesteste cum a fost degustatoarea lui Adolf Hitler timp de doi ani, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Margot Wolk este singura degustatoare a lui Hitler care mai este si acum in viata, potrivit Daily Mail.

Intr-un interviu acordat televiziunii germane RBB din Berlin, femeia a dezvaluit ca fiecare masa, pentru ea si celelalte 14 femei angajate la cartierul general al lui Hitler, constituia o ruleta ruseasca, deoarece fiecare inghititura de mancare le-ar fi putut ucide.

Imagini nemaivazute ale lui Adolf Hitler, descoperite dupa decenii (Galerie foto)

Wolk, atunci in varsta de 25 de ani, degusta alimentele pe care Hitler le consuma zilnic pentru a se asigura ca acestea nu erau otravite. Femeia isi aduce aminte cum degustatoarele izbucneau in lacrimi dupa fiecare masa, deoarece erau bucuroase ca mai sunt inca in viata.

Din cauza zvonurilor constante ca britanicii intentionau sa-l otraveasca pe Hitler, el nu manca niciodata carne, iar mesele sale constau in orez, taietei, ardei, mazare si conopida.

Margo Wolk a ajuns degustatoare din greseala. Apartamentul ei din Berlin a fost bombardat in 1941, dupa ce sotul ei, Karl, a fost recrutat in armata. Tanara Margo Dupa s-a refugiat la Partsch, in casa mamei ei, care se gasea langa Vizuina Lupului, adapostul lui Hitler. Primarul orasului a obligat-o sa devina degustatoarea lui Hitler.

In fiecare zi era preluata de catre un gardian si condusa intr-o cladire pentru a testa mancarea lui Hitler. In ciuda faptului ca se afla in preajma lui Hitler, ea nu l-a vazut niciodata. In schimb, a fost violata de gardianul sau.

Femeia si-a amintit de ziua de 20 iulie 1944, cand s-a petrecut un atentat impotriva lui Hitler. Atunci, un grup de ofiteri germani a incercat sa detoneze o bomba in interiorul cladirii unde se afla Fuhrerul.

Dezvaluiri senzationale despre miliardele ascunse ale lui Adolf Hitler, in urma cu 70 de ani

"Noi stateam pe banci si dintr-o data am auzit si am simtit o explozie incredibila. Am cazut de pe banci si cineva a strigat 'Hitler este mort!' Dar desigur nu a fost adevarat."

Ca urmare a tentativei de asasinat, aproape 5.000 de germani au fost executati de nazisti, iar doamna Wolk a fost mutata in alta cladire, unde si-a continuat munca.

Ajutata de un ofiter SS, Margo a fugit la Berlin in 1944, dar oroarea razboiului nu s-a sfarsit aici.

Berlinul a capitulat in fata armatei ruse in 1945. Doamna Wolk, impreuna cu alte fete, au fost tinute inchise intr-un apartament si violate de rusi vreme de 14 zile. "A fost iadul pe pamant", recunoaste Wolk.

Dupa acest calvar, a fost ajutata de un ofiter britanic.

Sotul femeii s-a intors acasa de abia in 1946, dar nimic nu a mai fost ca inainte. Fusese prizonier de razboi, cantarea doar 45 de kilograme, avea cosmaruri constant si era de nerecunsocut. In cele din urma cei doi s-au despartit.

In plus, in urma nenumaratelor violuri, femeia nu a putut avea niciodata copii, lucru pe care il regreta cel mai tare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#dezvaluiri degustatoarea Hitler razboi, #Hitler cartierul Vizuina lupului, #atentat impotriva Hitler , #Adolf Hitler