Clipul zilei Helen Mirren, mesaj pentru americani: O realitate de neconceput poate sa se intample

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 12:01
5832 citiri
Clipul zilei Helen Mirren, mesaj pentru americani: O realitate de neconceput poate sa se intample
Foto: Facebook/Dame Helen Mirren

Actrita Helen Mirren o sprijina pe Hillary Clinton printr-un clip in care a cerut americanilor sa mearga la vot.

Helen Mirren a lansat un mesaj video in sprijinul lui Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, in care actrita britanica i-a indemnat pe americani sa mearga la vot, pe 8 noiembrie, si sa "invete" din greseala pe care britanicii au facut-o atunci cand au votat in favoarea Brexit, informeaza Reuters.

Helen Mirren i-a indemnat pe americani sa se gandeasca la surprinzatoarea decizie a Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana.

Acel mesaj video, intitulat "No Regrets", a fost realizat cu o finantare oferita de asociatia Humanity for Hillary.

Clipul zilei: O lume intreaga rade de Trump cu Tom Hanks si Alec Baldwin

In clip, Hellen Mirren spune: "Nu mi-as fi imaginat niciodata ca Marea Britanie va vota pentru a parasi Uniunea Europeana, insa acest lucru s-a intamplat. Iar unda de soc globala, confuzia si regretul care au fost resimtite dupa Brexit ar trebui sa reprezinte un avertisment pentru Statele Unite, o tara pe care o iubesc si pe care o consider a doua patrie a mea".

"Imaginati-va cum va veti simti daca nu veti vota pe 8 noiembrie. O realitate de neconceput poate sa se intample, iar eu cred cu tarie ca iubirea poate sa invinga ura. Votati!", a adaugat vedeta britanica.

Specialistii se asteptau ca votul exprimat in cadrul unui referendum - Brexit -, organizat pe 23 iunie, sa se incheie cu decizia ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, dar, in mod surprinzator, tabara pro-Brexit a castigat cu 52% din totalul voturilor exprimate.

Lumea intreaga a fost uluita de rezultatul referendumului si, dupa publicarea rezultatelor oficiale, multi dintre britanici au regretat in mod public ca nu s-au prezentat la vot sau ca au votat in favoarea Brexit.

Humanity for Hillary este o retea de socializare si, in acelasi timp, o campanie culturala, care se adreseaza unui numar de peste 100 de milioane de persoane din spatiul online. Organizatia finanteaza realizarea de meme-uri si de videoclipuri cu diverse vedete internationale, care au generat deja peste 30 de milioane de vizualizari.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#video Helen Mirren Hillary Clinton , #alegeri SUA