Lupta pentru Casa Alba: Un prezidentiabil republican sustine ca Satana ataca SUA

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 12:44

   

Lupta pentru Casa Alba: Un prezidentiabil republican sustine ca Satana ataca SUA
Fostul senator de Pennsylvania, Rick Santorum, actualmente candidat la investitura republicana la presedintia SUA, si-a mentinut, marti, declaratiile controversate din 2008, cand a spus ca Satana ataca SUA.

Santorum le-a spus jurnalistilor ca prefera sa isi sustina mesajele de candidat la investitura republicana si a continuat vorbind despre locuri de munca, securitate si "fortele din lume care vor sa faca rau Americii".

Discursul din 2008 a inceput din nou sa faca turul Internetului, dupa remarcile lui Santorum, din weekend. In fata unui grup de studenti ai Ave Maria University din Naples, Florida, Santorum a spus: "Acesta nu este deloc un razboi politic. Acesta nu este deloc un razboi cultural. Acesta este un razboi spiritual. Si Tatal Minciunilor si-a pus ochii pe ceea ce credeti voi ca Tatal Minciunilor, Satana, poate sa-si puna ochii: o tara buna, decenta, puternica, influenta - Statele Unite ale Americii", transmite CBS.

Intrebat, marti, despre aceste remarci, Santorum a detaliat: "Cred in bine si rau. Cred ca intr-un fel sau altul, pentru ca esti o persoana cu credinta, crezi in bine si rau si este descalificant pentru presedinte, vom avea un numar foarte mic de candidati care pot candida la presedintie".

Intrebat daca mai crede ca Satana ataca Statele Unite, Santorum a apreciat ca intrebarea nu este "relevanta pentru ce se discuta in America astazi".Republicanul a continuat: "Daca vor sa sape dupa discursuri vechi de-ale mele, tinute in fata grupurilor religioase, n-au decat, dar eu am de gand sa raman pe mesaj si am sa vorbesc despre lucrurile despre care vor sa vorbesc americanii, adica crearea de locuri de munca, securizarea tarii noastre si da, am sa vorbesc despre acele forte din jurul lumii care vor sa faca rau Americii, si puteti sa pariati ca o sa ma iau de ele".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3329 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Traiannn
rank 5
NU satana ,ci AUTOSUFICIENTA americanilor (mai ales conducatorii).
SUA vor fi distruse de "PROBLEMELE INTERNE" !

tehnologia nu tine loc de "umanitate si/sau umanism".
Utilizator sters
vai ce analiza desteapta !
Ai pus botul la ce scrie la gazeta ?
Asta e mina mujahedinului sii ii inventeaz a coarne. ca si treaba cu avorturile. daca nu te pricepi, nu ar fi mai bine s a te abtii >?
US este bine, nu va mai f grija !
Ceausescu Zicea Agenturili ! ca si tine !
De unde ai dedus tu ca america se autodistruge ?
Pina mai ieri dadeai cu sapa la CAP de iti vene a palaria pe ochi si acum critici america ....
Nu vi s e pare ca prea va dati cu parerea ?
ScarRz
rank 1
mentalitate de mahala
am impresia sau sugerezi obstructionarea dreptului la libera exprimare? auzi acolo "Nu vi s e pare ca prea va dati cu parerea ?" astea sunt vorbe de fost comunist si manipulator
dianatudor
rank 5
@tr2009, cred in ce a vazut Iisus Hristos
"Isus le-a zis: "Am vazut pe Satana cazand ca un fulger din cer." (Luc.10:18)
dianatudor
rank 5
Autosuficienta nu inseamna alungarea lui Dumnezeu?
De ce vi se pare curios ca Satan controleaza totul in viata oamenilor care nu i se impotrivesc, prin voia si alegerea lor, refuzand a sta in Iisus Hristos. Crestinii cunosc Cuvantul lui Dumnezeu. Ei stiu ca Satan, se plimba cutreierand pamantul, ispitind toti oamenii, indiferent de religie, educatie, etnie, pozitie sociala, etc. Pana unde se intinde puterea ispitei lui? Pana la viata omului.

Domnul a zis Satanei: "De unde vii?" Si Satana a raspuns Domnului: "De la cutreierarea pamantului si de la plimbarea pe care am facut-o pe el." (Iov.1:7)
Domnul a zis Satanei: "Iata, iti dau pe mana tot ce are, numai asupra lui sa nu intinzi mana." Si Satana a plecat dinaintea Domnului. (Iov.1:12)
tr2006
rank 5
@ghe: crezi in satana?
hahahaha, de fapt de ce ma mir, tu esti capabila sa crezi in orice porc care zboara :))))
pasco
rank 5
pentru tr2006
tu nu crezi in Dumnezeu si fortele raului(diavol),dar tot crezi ceva si stiu exacat ce crezi,ca am evoluat din "supe premordiale",ce zici cu creerul pe care ti la facut Dumnezeu,nu ca este amuzant sa crezi totusi prostiile astea de evolutie(ca totusi crezi ceva ,daca spui ca nu MINTI).
AdyCa
rank 4
De la Santorun, pana la Satana, e o diferenta de doar doua litere...
Ca si de la sublim la ridicol.....
lool
rank 5
Au si ei nebunii lor , cred ca e ruda cu senzationescu al nostru.
.
tr2006
rank 5
santorum ar fi un candidat exceptional pentru show-rile nocturne
ar fi o campanie plina de umor
Utilizator sters
E bine asa !
Mujahedinul tau nu striga contra americii in biserica lui ?
Adica este cineva mai caraghios decit un indonezian ca cetatenie, statt pe pomeni sociale . fara scoala ( affirmative action nu cere sa te duci la scoala si mamelucu' nu a fost ), fara certificat de nastere US ( acela din hawaii a fost adeverintza , nu certificat de nastere ). De ce nu ai zis de santorum nimic pina acum ? Asa auzi tu la propaganda ? acum e santorul la moara ?
E mai buna a lui decit religia Incalzirii Globale a lui Obaba , un presedinte needucat, neamerican, mujahedin, fiul unei ku-rve care a renuntat la cetatenia US> Media l-a facut presedinte , copiii naivi si romanii. santorum e un geniu pe linga mujahedinul tau.
Stiu ca a luat premiul nobel !E anteamerican si de asta a luat. ca si carter.Comedie mai mare ca Obaba nu poate fi !
omiedevise
rank 2
tractoristo
mirosi a sectant d-ala din texas, care una doua jeizas jeizas. Citeste primul amendament al constitutiei, si citeste-l bine! Nu mai e loc de fundamentalisti de-ai tai in guvernarea unei natiuni din sec 21. Vreti avorturile facute ilegale? Puneti-va pofta'n cui!
tr2006
rank 5
tractoristule, stai seara tirziu
si ai sa vezi ce am vrut sa spun. Un lucru e 99% sigur, Obama va fi presedinte in US inca 4 ani.
Utilizator sters
comentariu inadecvat.....
un popor de satane care se va autodistruge din cauza grijii pt altzii(chpurile, ca de fapt furtul este grija) si propriei prostii......
tr2006
rank 5
gazelo, cu ajutorul tau nu-i mai duc lipsa lui romanianwars
:)
Utilizator sters
Din pacate, USA asculta prea mult vocea Satanei !
- Guvernele americane asculta mai mul vocea satanei decat a Domnului Jesus Christos.
Repet ce am spus de multe ori, razboiul din Afganistan este deacum pierdut,ramine doar de vazut in urmatoarele luni retragerea completă a trupelor.
- Curios ca cele Doua mai Mari Imperii a Lumii noastre au comis aceeasi greseala fatala, s-au prostit sa intervina in aceeasi tzara (Afghanistan ) cu acelasi bilantz negativ, adica esec de a-si impune fortza si sistemul lor ( primul Komunist, al doilea "democratic" Kapitalist ) ca apoi sa se retraga in ambele cazuri dupa aproximativ 10 ani de razboi.
- Apoi vine si rasplata a acestor imperii ai raului, ambele dupa ce se retrtag se prabusesc cu dezintegrarea lor in mai multe State independente...( cum am mai spus Statele Unite se vor dezintegra degraba, in urmatoarele luni asa cum este Programat de ingerii asistanti ai Divinului Creator )
- Ironia Destinului face ca ambele imperii ai raului, au avut in numele lor cuvintul UNIUNE, ( URSS, Uniunea Sovietica si USA, Uniunea Statelor Americanen ) ca ambele sa se se prabuseasca jalnic din inauntru spre o Dezuniune.
- Aici se vede inca odata buna morala a Creatorului, lasa intotdeauna mai intai ambitia bolnavicioasa a raufacatorilor sa se implineasaca ca apoi sa sufere ce merita, o infrangere rusinoasa !
Dupa prabusirea "Komunismului kriminal", va veni degraba si prabusirea programata a celuilalt sistem, adica si a "Kapitalismului salbatik"
Aveti va rog putzina rabdare, inainte de a veni cu jigniri ca sa vedeti degraba si sfarsitul celelaltei Uniuni, ~ USA, Uniunea "Sovietica" Ailalta !
Nu am deloc ura impotriva americanilor, am mai multa simpatie pentru americani decat pentru rusi, chinezi, sau francezi!
In 1973 trebuiam sa emigrez din Austria spre USA,
aveam viza si bilet platit de YMCA, destinul a facut ca sa ma duc in Franta, apoi si in Brazilia.
Cititi va rog mesajele extraordinare de la apostolul
Sfantul Pavel, primite in Brazilia.
theneworderofjesus.com/messagesfromapostlepaul
"Elucidator"
is the title of a book containing channeled Spiritual Messages from Apostle Paul.
These Messages, dictated by the Apostle of the Gentiles to Diamantino Coelho Fernandes by way of psychography, were originally published in Brazil in 1968 as part of the Great Crusade of Elucidation.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor