Mesajele emotionante ale lui Donald Trump si Hillary Clinton inaintea votului

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 12:31
4881 citiri
Mesajele emotionante ale lui Donald Trump si Hillary Clinton inaintea votului
Foto: Hepta.ro

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii a ajuns la final, iar republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton au transmis ultimele mesaje inainte de vot.

Cei doi au vorbit la mitinguri organizate dupa miezul noptii in America, respectiv dupa ora 07:00, ora Romaniei.

Trump a fost in Grand Rapids, Michigan, unde la ora 00:30 a spus ca "astazi este ziua independentei noastre. Astazi, clasa muncitoare americana va riposta", scrie The Washington Post.

"Mai avem un singur candidat de invins. Mergeti la culcare. Mergeti la culcare acum, treziti-va si votati", a mai spus republicanul.

Urmareste, live, desfasurarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite

In schimb, Hillary Clinton a mers in Raleigh, Carolina de Nord, insotita de fostul presedinte Bill Clinton si de fiica lor, Chelsea. De asemenea, la miting a fost prezenta si Lady Gaga, care a avut un recital.

"Vreau sa intelegeti ca munca noastra impreuna tocmai incepe", a spus Hillary Clinton, adaugand ca alegerile reprezinta "testul vremurilor noastre".

"Alegem sa credem intr-o America plina de sperante, cuprinzatoare si inimoasa", a adaugat democrata.

De asemenea, aceasta a mai participat la mitinguri si in Michigan si Pennsylvania, unde s-a bucurat de prezenta sotilor Obama.

"Pariez ca maine veti respinge teama si veti alege speranta", a spus si Barack Obama.

Iate si ce spun ultimele sondaje

Americanii au inceput deja sa voteze pentru alegerea presedintelui, la scurt timp dupa miezul noptii. Primii care au introdus voturile in urne sunt locuitorii din Dixville Notch, din New Hampshire, moment dupa care democrata avea un avans de cateva voturi.

O cursa foarte stransa, o societate polarizata, o competitie mai dura ca niciodata, o campanie inversunata, cu multe rasturnari de situatie - asa a aratat cursa electorala din acest an pentru presedintia SUA.

Pe 8 noiembrie vom afla pe cine au ales americanii sa fie cel mai puternic om al planetei.

Ramai pe Ziare.com in noaptea alegerilor, pentru a urmari cele mai importante evenimente, rezultatul alegerilor, dar si reactiile de dupa aflarea castigatorului, care se anunta la fel de explozive ca intreaga campanie.

Pana atunci, insa, Invitatii Ziare.com au acceptat o provocare: pe cine si de ce ar vota, daca ar fi alegator american? Citeste si ofera-ti un moment de reflectie: Clinton sau Trump? Esti sigur?

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Scandal politic în familia Dianei Șoșoacă. Silvestru, acuzații la adresa soției sale: „Cineva te îndeamnă de luni de zile să mergi la Moscova”
Scandal politic în familia Dianei Șoșoacă. Silvestru, acuzații la adresa soției sale: „Cineva te îndeamnă de luni de zile să mergi la Moscova”
Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a publicat o scrisoare deschisă, adresată soției sale. El spune că Diana Șoșoacă se lasă manipulată de cei care îi spun doar ce...
Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu: Vom câștiga toate alegerile, ”vom da viitorul preşedinte al României, pe Marcel Ciolacu”
Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu: Vom câștiga toate alegerile, ”vom da viitorul preşedinte al României, pe Marcel Ciolacu”
Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, vineri la Târgu-Mureş, că partidul e într-o situaţie similară cu cea din anul 2000, atunci când a câştigat toate alegerile. Ministrul...
#mesaje emotionante Hillary Trump, #ultimele mesaje Hillary Trump, #mesaje campanie Hillary Trump, #Hillary Trump alegeri prezidentiale, #Hillary Trump vot SUA , #alegeri SUA
Comentarii