Mesajele emotionante ale lui Donald Trump si Hillary Clinton inaintea votului

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 12:31
4711 citiri
Mesajele emotionante ale lui Donald Trump si Hillary Clinton inaintea votului

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii a ajuns la final, iar republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton au transmis ultimele mesaje inainte de vot.

Cei doi au vorbit la mitinguri organizate dupa miezul noptii in America, respectiv dupa ora 07:00, ora Romaniei.

Trump a fost in Grand Rapids, Michigan, unde la ora 00:30 a spus ca "astazi este ziua independentei noastre. Astazi, clasa muncitoare americana va riposta", scrie The Washington Post.

"Mai avem un singur candidat de invins. Mergeti la culcare. Mergeti la culcare acum, treziti-va si votati", a mai spus republicanul.

Urmareste, live, desfasurarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite

In schimb, Hillary Clinton a mers in Raleigh, Carolina de Nord, insotita de fostul presedinte Bill Clinton si de fiica lor, Chelsea. De asemenea, la miting a fost prezenta si Lady Gaga, care a avut un recital.

"Vreau sa intelegeti ca munca noastra impreuna tocmai incepe", a spus Hillary Clinton, adaugand ca alegerile reprezinta "testul vremurilor noastre".

"Alegem sa credem intr-o America plina de sperante, cuprinzatoare si inimoasa", a adaugat democrata.

De asemenea, aceasta a mai participat la mitinguri si in Michigan si Pennsylvania, unde s-a bucurat de prezenta sotilor Obama.

"Pariez ca maine veti respinge teama si veti alege speranta", a spus si Barack Obama.

Iate si ce spun ultimele sondaje

Americanii au inceput deja sa voteze pentru alegerea presedintelui, la scurt timp dupa miezul noptii. Primii care au introdus voturile in urne sunt locuitorii din Dixville Notch, din New Hampshire, moment dupa care democrata avea un avans de cateva voturi.

O cursa foarte stransa, o societate polarizata, o competitie mai dura ca niciodata, o campanie inversunata, cu multe rasturnari de situatie - asa a aratat cursa electorala din acest an pentru presedintia SUA.

Pe 8 noiembrie vom afla pe cine au ales americanii sa fie cel mai puternic om al planetei.

Ramai pe Ziare.com in noaptea alegerilor, pentru a urmari cele mai importante evenimente, rezultatul alegerilor, dar si reactiile de dupa aflarea castigatorului, care se anunta la fel de explozive ca intreaga campanie.

Pana atunci, insa, Invitatii Ziare.com au acceptat o provocare: pe cine si de ce ar vota, daca ar fi alegator american? Citeste si ofera-ti un moment de reflectie: Clinton sau Trump? Esti sigur?

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: Ziare.com