Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Pusti de 15 ani, candidat in sondaje la alegerile prezidentiale din SUA - cum a reusit

Vineri, 21 August 2015, ora 12:35
4232 citiri
Pusti de 15 ani, candidat in sondaje la alegerile prezidentiale din SUA - cum a reusit
Foto: Facebook/ The White House

Un pusti de liceu a reusit sa pacaleasca numerosi americani cu drept de vot, dupa ce a creat profilul fictiv al unui candidat la alegerile prezidentiale din 2016.

Astfel, procente insemnate din respondentii unui sondaj din diferite state americane au sustinut ca l-ar vota pe "Deez Nuts", care ar fi fost candidat independent, scrie The Guardian.

Rezultatele unui sondaj, date publicitatii miercuri, arata ca Deez Nuts ar fi votat de 9 la suta dintre cei cu drept de vot din Carolina de Nord, in timp ce in Minnesota ar obtine 8 la suta, iar in Iowa 7 la suta.

Acesta din urma este statul din care provine tanarul de 15 ani Brady Olson, liceean in Wallingford, nordul Statelor Unite.

"Numele meu este Deez Nuts. Am 15 ani si am completat un formular si acum sunt cel mai bun candidat tert de la Ross Perot", a spus Olson, intr-un interviu pe email. Perot este un om de afaceri care a candidat independent la alegerile prezidentiale din 1992, cand a obtinut 18,9 la suta din voturile exprimate.

Trump, aproape de Hillary Clinton in sondaje - fosta Prima Doamna este in cadere libera

Jurnalistul The Guardian Nicky Woolf sustine ca a vazut pasaportul lui Olson, a vorbit cu el la telefon, iar parintii lui i-au confirmat identitatea.

Astfel, Deez Nuts este deja cel mai de succes candidat independent din ultimele doua decenii, cel putin in sondaje.

Exista 585 de candidati inscrisi pentru alegerile prezidentiale din anul 2016, unii dintre acestia fiind insa nume fictive amuzante, precum Sydneys Voluptuous Buttocks, President Emperor Caesar, Buddy The Cat, Crawfish Crawfish, Bailey D Dog si Buddy The Elf.

The Week scrie ca tanarul este fiul unui fermier si al unei asistente de stomatologie, locuind intr-o zona rurala.

Olson a declarat, pentru revista Rolling Stone, ca desi mai are 20 de ani pana sa implineasca varsta minima pentru a candida, a fost determinat sa-si creeze profilul deoarece nu vrea sub niciun chip sa-i vada pe Hillary Clinton, Jeb Bush sau Donald Trump ajungand la Casa Alba.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#candidat independent Casa Alba, #liceean candidat alegeri prezidentiale SUA, #alegeri prezidentiale SUA 2016, #alegeri prezidentiale America, #candidati prezidentiale SUA , #alegeri SUA