Trump catre alegatorii americani: Votati cu republicanii sau Statele Unite vor fi invadate

Duminica, 04 Noiembrie 2018, ora 10:23
4822 citiri
Trump catre alegatorii americani: Votati cu republicanii sau Statele Unite vor fi invadate

Presedintele Donald Trump i-a avertizat pe americani sambata ca o victorie a democratilor la alegerile de la jumatatea mandatului, care vor avea loc marti, ar precipita venirea socialismului in Statele Unite si sosirea hoardelor de criminali veniti din America Centrala, argumentul sau final de campanie pentru a salva majoritatea republicana.

"Ei vor impune socialismul in Florida. Bine ati venit in Venezuela!", a lansat Donald Trump sambata seara la Pensacola, in Florida, in timpul unui miting de sustinere a candidatilor republicani pentru Senat si postul de guvernator, Rick Scott si Ron DeSantis.

Avionul prezidential Air Force One a fost garat pe pista aeroportului unde a avut loc mitingul, asa cum avionul lui Trump se afla in fundal la mitingurile sale de candidat, acum doi ani, scrie AFP.

In fiecare etapa, miliardarul republican se mandreste cu excelentul bilant in materie de angajari si scaderea impozitelor in decembrie 2017, inainte de a se lansa intr-o descriere apocaliptica a politicii din partea adversarilor sai privind migratia.

Democratii, a spus el, vor "sa stearga frontierele" si sa-i puna "pe clandestini in fata cetatenilor americani".

"Programul de imigratie al democratilor este sa faca sa vina traficul de droguri, traficul de fiinte vii si cartelurile criminale", a lansat el in Montana.

De saptamani, Trump vorbeste in termeni ingrijoratori despre caravane de mii de imigranti din America Centrala care traverseaza in prezent Mexicul catre Statele Unite, si catre care a trimis mii de militari la frontiera mexicana. Potrivit lui, 300 dintre ei sunt "foarte rai". Presedintele american a mai spus ca a primit informatii din mexic despre imigranti.

"Gardurile cu sarma ghimpata pot fi un lucru dragut, daca sunt bine amplasate", a afirmat al 45-lea presedinte american.

Primul scrutin national de dupa alegerile din 2016 va determina cine va controla cele doua camere ale Congresului pana la viitoarele alegeri prezidentiale, care vor avea loc pe 3 noiembrie 2020.

Peste 32 de milioane de alegatori au votat deja prin corespondenta sau in persoana, potrivit lui Michael McDonald, profesor la Universitatea din Florida. Asta reprezinta cu 20% mai mult decat numarul voturilor anticipate la alegerile de la jumatatea mandatului in 2014.

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....