Avertizare MAE: Sunt incendii de vegetatie si restrictii de circulatie in Los Angeles

Sambata, 02 Noiembrie 2019, ora 07:52
2860 citiri
Avertizare MAE: Sunt incendii de vegetatie si restrictii de circulatie in Los Angeles
Foto: Arhiva Pixabay

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in SUA, in zona Los Angeles, ca se mentin restrictii de circulatie rutiera in regiunile in care continua sa actioneze autoritatile americane de protectie civila pentru stingerea si limitarea incendiilor puternice de vegetatie care mai afecteaza localitatile din zona adiacenta orasului Los Angeles (Pacific Palisades).

Potrivit unui comunicat al MAE, se recomanda respectarea cu strictete a indicatiilor date de reprezentantii autoritatilor americane pe linia normelor de prevenire a incendiilor, inclusiv cele care reglementeaza circulatia pe drumurile publice.

Cetatenii romani aflati in zonele afectate de aceste incendii sunt rugati sa urmareasca anunturile facute de autoritatile americane la pagina web dedicata https://www.lafd.org/ si sa urmeze recomandarile si instructiunile acestora, iar cei aflati in dificultate sau care au cunostinta de existenta altor cetateni romani afectati de incendiile din vestul orasului Los Angeles pot utiliza telefonul de urgenta al oficiului consular al Romaniei la Los Angeles +13107210474 si adresa de posta electronica losangeles.cons1@mae.ro.

Totodata, cetatenii romani pot sa se adreseze si Ambasadei Romaniei din Washington, la numarul de telefon dedicat solicitarilor de asistenta consulara de urgenta: +12024208350 sau la numerele de telefon ale sectiei consulare a misiunii diplomatice a Romaniei in Statele Unite ale Americii: +12023322935 sau +12023324858.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginilor de internet http://washington.mae.ro, http://losangeles.mae.ro, http://www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (http://www.mae.ro/app_cs), care ofera informatii si sfaturi de calatorie, precum si serviciul de alerta prin SMS aferent campaniei de informare "Un SMS iti poate salva viata!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avertizare MAE LA SUA , #America
Comentarii
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Restrictiile de circulatie din Los Angeles sunt foarte importante