Casatoriile homosexuale, legalizate in New York

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 09:19

   

Casatoriile homosexuale, legalizate in New York
Senatul statului american New York a votat vineri in favoarea legalizarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex, oferind o victorie importanta pentru miscarea gay. New York devine astfel cel mai mare stat american care permite astfel de uniuni.

Avand in vedere populatia numeroasa statului New York, decizia de vineri practic dubleaza numarul americanilor care ar avea acces la licente de casatorie intre persoane de acelasi sex, care anterior erau disponibile in cinci state si Districtul Columbia, potrivit Washington Post.

Masura, o prioritate a guvernatorului Andrew Cuomo, a trecut saptamana trecuta de Adunarea Reprezentantilor controlata de democrati, dar a stagnat in Senat unde republicanii au majoritatea.

Votul 33 la 29 a venit dupa zile de negocieri tensionate, extinzand sesiunea legislativa cu o saptamana fara de cat era prevazut in mod normal si provocand zilnic manifestatii atat pro cat si contra casatoriilor homosexuale.

Guvernatorul Cuomo a semnat proiectul de lege cu putin timp inainte de miezul noptii de vineri spre sambata si cuplurile de homosexuali vor putea sa se casatoreasca in termen de 30 de zile."New York-ul a daramat in sfarsit bariera care a impiedicat cuplurile de acelasi sex sa isi exercite libertatea de a se casatori si de a primi protectia fundamentala a drepturilor familiale pe care atat de multe cupluri si familii o iau de buna", a spus Cuomo, intr-o declaratie. "Sub privirea intregii lumi, Parlamentul a decis ca toti newyorkezii sunt egali in fata legii".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2295 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Bulik
rank 5
Bye, bye my Earth!
Punem mana de la mana, cu hartie si penicanol, ne facem un zmeu si emigram pe Marte, pana nu vor ajunge pompalaii si pompalistele sa ne oblige sa ne umplem de ***... ca sa intram in (cu)r)and cu lumea lor defecta!... Ar mai fi si alte solutii dar ce mai conteaza majoritatea lucida in ziua de azi...
Kronstadter
rank 5
Bye bye Bulik !
Nu cred ca vrea nimeni sa te oblige sa fi altfel decat esti. Interesant e ca tu vrei sa schimbi pe altii in numele "luciditatii". Suna bine ca optiune sexuala !
Bulik
rank 5
Scenariu...
...voi, peste vreo cativa zeci de ani, convocati la farmacie cu tot cu consoarte, ca sa va preleveze cate ceva si sa amestece-ntrun borcan pentru perpetuarea speciei. Cand omul se pune contra naturii, rezultatul este garantat. Mi-a facut placere sa lansez dezbaterea si nu voi mai interveni pe par.cu.r.sul ei.
omyt
rank 2
insecte.....
din lumea animalelor care au creierul ca forma si marime asemanator cu al omului nu exista aceasta perversiune si deviatie mintala singurele fiinte care au ceva asemanator sunt cateva insecte vivipare dar ele nu au creier deci aceste fiinte si cei ce le "sufla"in dos acolo au ajuns la stadiul de insecta in gandire...
Bulik
rank 5
Inainte sa calatoresti...
...documenteaza-te ! :))

http://www.aegee-budapest.hu/lgbt/lgbt_rights.php
http://www.aegee-budapest.hu/lgbt/images/LGBTI_rights.jpg
(unde se vede ce-i in ograda vecinului si in ce se mai duc impozitele noastre platite la ...U.E)

Rareori ma bucur cand Romania este o pata gri pe harta lumii :)
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.bondmag.net/images/g_images/SamSexMarriageMap_Wiki.png&imgrefurl=http://www.bondmag.net/LGBT/gayworld.php&usg=__JgIZtdIeHRSusnlk-s7p7ad_s1c=&h=414&w=800&sz=50&hl=en&start=5&zoom=1&tbnid=55_xERLuZZFg8M:&tbnh=74&tbnw=143&ei=OYIFTs0wxdyyBovHuaMM&prev=/search%3Fq%3Dsame%2Bsex%2Bmarriage%2Bmap%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1205%26bih%3D784%26tbm%3Disch%26prmd%3Divnsu&itbs=1

Si opinii desenate de altii
http://www.axelhotels.com/live/wp-content/uploads/2009/11/debate.png
KPK1
rank 5
Urmarea...
Creste numarul de "casatorii".In ***--ind ne asteptam la o mare crestere a natalitatii in statul New York.
KPK1
rank 5
***
*** se va citi "fund".
Comentariu inadecvat
Utilizator sters
Nostradamus* ... 2012!
*

Perversii imorali vor cere degraba si legalizarea pedofiliei si a zoofiliei.

Acum intelegeti de ce vine Apocalipsa si Judecata de Apoi ?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor