Cine l-a impuscat pe J.F. Kennedy? Iubita lui Lee Oswald face dezvaluiri (Video)

Vineri, 16 Noiembrie 2012, ora 22:10
12383 citiri
Cine l-a impuscat pe J.F. Kennedy? Iubita lui Lee Oswald face dezvaluiri (Video)
Foto: Daily Mail

Fosta iubita a lui Lee Harley Oswald, considerat asasinul presedintelui american, John F. Kennedy, face dezvaluiri uimitoare intr-o carte recent publicata. Ea spune ca prietenul sau Lee nu l-a impuscat pe Kennedy, el fiind doar un ofiter de informatii nevinovat.

Exista un numar nelimitat de teorii ale conspiratiei cu privire la ceea ce s-a intamplat in acea dimineata rece de noiembrie la Dallas, in urma cu aproape 50 de ani, potrivit Daily Mail.

Fosta prietena a lui Lee Harley Oswald, Judyth Vary Baker sustine ca acesta nu ar fi putut sa-l ucida pe presedintele Statelor Unite, John F. Kennedy.

"Lee Oswald a fost un erou", a spus Baker la lansarea cartii sale, "Me & Lee: How I Came To Know, Love, And Lose Lee Harvey Oswald", la o librarie din Oregon, Statele Unite.

Autoarea traieste in strainatate din cauza problemelor de siguranta. Ea va participa in aceasta luna si in decembrie la promovarea cartii sale.

Baker l-a intalnit pe Oswald in anul 1963. "Am fost iubita lui. L-am iubit si el m-a iubit si cred asta din toata inima", a declarat femeia.

Potrivit cartii sale, cercetarea din domeniul cancerului condusa de dr. Ochsner a fost legata de eforturile de a-l elimina pe presedintele Cubei din acea vreme, Fidel Castro, prin mijloace biologice. Se preconiza injectarea lideului cubanez cu un microb al cancerului.

Oswald a fost o parte a proiectului lui Ochsner. Oswald i-a spus doamnei Baker de un complot de asasinare a lui Kennedy, cu doua zile inaintea datei de 23 noimebrie 1963.

Ea a spus ca Oswald a fost acuzat de crima, dar el nu putea sa o comita din postul sau de lunetist de la Depozitul de carte din Texas.

"Avem o multime de informatii care spun ca John F. Kennedy a fost impuscat din fata", iar Depozitul de carte era in spatele coloanei oficiale a lui Kennedy.

Doamna Baker spune ca a existat o conspiratie impotriva lui Oswald de la inceput. "Ei l-au arestat, spunand ca el este din Rusia.

Acum dupa atatia ani, doamna Baker a declarat ca ultimele cuvinte pe care i le-a pronuntat Oswald au fost la telefon, cand i-a spus "Te iubesc, Judyth". Asta se intampla cu doua zile inainte ca Oswald sa fie impuscat mortal in afara sediului politiei din Dallas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#asasinarea John Kennedy video, #dezvaluiri iubita Lee Oswald, #Lee Oswald nevinovat marturii, #teoria conspiratiei asasinarea Kennedy , #America