Mitt Romney, sprijinit de George W. Bush pentru investitura republicana

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 19:33

   

Mitt Romney, sprijinit de George W. Bush pentru investitura republicana
Mitt Romney, unul dintre candidatii la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, a primit sprijinul neoficial al fostului presedinte, George W. Bush, care a declarat despre acesta ca este "cea mai buna alegere pentru votul din 2012".

In cadrul unui interviu acordat The Houston Chronicle, preluat de Yahoo!, Bush Jr. si-a exprimat convingerea ca Mitt Romney ar fi cea mai buna alegere pentru republicani.

"Cred ca Romney este cea mai buna alegere pentru americani. Imi place pentru ca are experienta, principii solide si stabilitate", a spus fostul presedinte american.

In viziunea lui Bush, fostul guvernator este "matur si responsabil". Despre un alt candidat la investitura, care a fost presedinte al Camerei Reprezentantilor, Newt Gingrich, Bush Jr. recunoaste ca nu este "cel mai mare fan al sau".

Sprijinul lui Bush pentru Romney nu este surprinzator. Anul trecut, in cadrul unui interviu acordat CNN, fostul presedinte a spus ca "Mitt Romney ar fi un presedinte bun pentru americani". Romney a mai colaborat cu familia Bush, de-a lungul anilor.La precedenta campanie electorala, majoritatea membrilor familiei Bush l-au sustinut pe John McCain, dar numai dupa ce Romney s-a retras din cursa electorala.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1159 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
tr2006
rank 5
De ce-l puneti in poza pe batrin daca in articol e vorba de junior?
in bible belt mormonii nu prea au trecere asa ca, pa si pusi nomination. De presedintie... orice american poate sa viseze... hahaha
Carrandash
rank 3
ziaiureaista mitan, iar....
...a incurcat un borcan, dar cum e recidivista, ce mai conteaza ca este habarnamista si-l boteaza pe fostul presedinte din fotografie care, pe bune, si-a exprimat sprijinul pentru Mitt Romney la alegerea sa drept candidatul Partidului Republican la viitoarele alegeri prezidentiale - drept George W. Bush. numai ca fostul presedinte care apare in fotografie este Bush seniorul care are numele de George Herbert Bush. George Walker Bush este fiul precedentului, a fost timp de 8 ani presedintele SUA si este cunoscut si drept Bush junior. ce te poti altceva astepta de la ziaiureaisa Madalina: sarmana nici macar nu stie pe ce lume traieste dar,.....le ziaiureaeste.
Carrandash
rank 3
asa grait-a madalinutza.....
….“Mitt Romney, unul dintre candidatii la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, a primit sprijinul neoficial al fostului presedinte, George W. Bush, care a declarat despre acesta ca este "cea mai buna alegere pentru votul din 2012". In cadrul unui interviu acordat The Houston Chronicle, preluat de Yahoo!, Bush Jr. si-a exprimat convingerea ca Mitt Romney ar fi cea mai buna alegere pentru republicani. …"vineri, 23 decembrie 2011, ora 19:33 sursa: ziare.com autor: madalina mitan
…. si asta scrie cu litere de-o schioapa pe site-ul mentionat de mitaneasca drept bibliografie pentru madalineasca plastografie:
“ George H.W. Bush calls Mitt Romney ‘the best choice’ in 2012 campaign"
http://news.yahoo.com/blogs/ticket/bush-41-calls-romney-best-choice-2012-presidential-193528855.html
nici macar nu trebuie sa fii grafolog expert sa realizezi plastografia mitaneasca si habarnamia madalineasca.
p.s. ce sa-I faci, ce-si face mitaneasca cu propria mana se numeste…..ziaiureaistica madalineasca.
OTTOman
rank 4
Auzi, ce te tot agitzi cu Madalina asta?
Inca nu te-ai lamurit cu ea si cu Ene?
Om fi noi de pareri diferite dpdv politic sau pro/contra USA, dar la ce ai spus de tanti Mitan, ai 100% dreptate.
OTTOman
rank 4
Clar!
"Mitt Romney, sprijinit de George W. Bush pentru investitura republicana"
Clar, candidatul lui Nethanyahu, al AIPAC, al CIA si al bancilor jewdovesti.
Astia in USA o sa fie mai sarantoci decat Grecia cand termina si Romney 8 ani in stil G.Bush-JUNIOR :-)
Cred ca-l sprijina si China si Rusia, in aceste conditzii :-))) Nici nu trebuie bombardate USA, ca le consuma cancerul zionist.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor