Cum l-a gasit Politia pe americanul care a ucis live pe Facebook

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 16:06
5986 citiri
Cum l-a gasit Politia pe americanul care a ucis live pe Facebook
Foto: Politia Cleveland

Barbatul care duminica a ucis un batran, in Erie, Pennsylvania, postand apoi imaginile pe Facebook, a fost recunoscut de angajatii unui fast-food, unde oprise sa-si ia de mancare. Acestia au sunat imediat la politie, incercand sa-l retina cat de mult posibil, pentru a fi prins.

Potrivit politiei din Pennsylvania, dupa ce a savarsit crima in direct pe Facebook, fiind dat in urmarire, Steve Stephens a oprit, marti dimineata, la un McDonald's de unde a comandat cartofi prajiti si Chicken McNuggets. Una dintre angajatele restaurantului l-a recunoscut si le-a spus colegilor. Dupa ce mai multi au fost de acord ca aveau de-a face cu barbatul cautat pentru crima, a fost anuntata politia, informeaza Business Insider.

Desi angajatii au incercat sa-l retina cat mai mult pe barbat, dandu-i doar o parte din comanda, acesta a spus ca se grabeste si a plecat, nemaiasteptand si pentru cartofi. Totusi, nu a demarat in tromba si nici nu s-a indepartat cu viteza mare, au povestit angajatii restaurantului.

Ce nu stia Stephens era ca politia se afla deja pe urmele sale.

Dupa o scurta urmarire, s-a impuscat, inainte ca politia sa ajunga la masina sa.

Amintim ca, duminica, barbatul de 37 de ani a anuntat pe Facebook ca avea sa ucida pe cineva. A ales la intamplare un batran de 74 de ani, de pe strada, tata a 10 copii, pe care l-a impuscat, nu inainte de a-i spune numele iubitei sale (cu care se certase) si fraza "Ea este motivul pentru care ti se intampla asta".

A postat totul pe Facebook. Intr-o alta inregistrare, a marturisit crima si a spus ca a omorat mai multi oameni. Facebook i-a sters imediat clipurile si i-a dezactivat contul, in timp ce politia a pus pe capul sau o recompensa de 50.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#american omorat Facebook, #ucigas Facebook McDonald s, #Steve Stephens sinucis , #America