Donald Trump vrea sa fie presedintele Americii: Mexicul trimite criminali in SUA. Va plati!

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 22:59
8789 citiri
Donald Trump vrea sa fie presedintele Americii: Mexicul trimite criminali in SUA. Va plati!

Donald Trump a declarat, marti, ca Mexicul trimite criminali in SUA, sustinand ca va ridica un zid la granita dintre cele doua state in cazul in care va ajunge presedinte si va face ca tara vecina sa plateasca pentru ceea ce face.

Magnatul a anuntat, marti, ca s-a inscris oficial in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la presedintia SUA, la alegerile de anul viitor.

Donald Trump vrea sa fie presedintele SUA: Vom face America grozava din nou!

"Cand Mexicul ne trimite oameni, nu sunt chiar cei mai buni pe care ii are", a declarat Trump cu acest prilej, informeaza Fox News.

"Trimite oameni care au o multime de probleme, care vin odata cu ei. Ne aduc droguri. Ne aduc crime. Sunt violatori", a continua multimilionarul.

Noile declaratii belicoase se adauga la cele anterioare, la fel de revoltatoare.

"Nimeni nu poate construi un zid ca mine. O sa ridic un zid asa cum nimeni nu o poate face. Si nimeni nu va mai veni aici ilegal... O sa construiesc cladiri impresionante in toata lumea. Si o sa fac Mexicul sa plateasca. Credeti-ma", a spus Donalr Trump.

Donald Trump, ingrijorat ca Statul Islamic ii strica afacerile: Au construit un hotel in Siria, sunt in competitie cu ei

In plus, magnatul a criticat companiile americane, printre care Ford Motor, pentru ca au construit fabrici in Mexic, in loc sa faca acest lucru pe teritoriul american.

"Cand vom castiga in fata Mexicului la frontiera? Rad de noi, de stupiditatea noastra. Iar acum ne inving si pe plan economic. Nu sunt prietenii nostri, credeti-ma", a continua Trump sa atace.

O cincime din autovehiculele americane au fost construite anul trecut in Mexic, informeaza sursa citata, specialistii anticipand ca rata va creste la o patrime pana in 2020.

"Tara noastra are probleme serioase. Nu mai inregistram victorii. Obisnuiam sa avem, nu mai avem", a mai declarat mogulul american.

Prezidentiale in SUA: Candidatura lui Donald Trump a infuriat un celebru rocker

Conform unor sondaje facute de retelele de televiziune, Donald Trump va juca un rol proeminent in viitoarele dezbateri organizate de republicani la nivel national, dezbateri la care vor participa primii 10 candidati clasati la nivel national.

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...