Ziare.com

George Bush povesteste iar cum a vazut curcubeul la Bucuresti

de Ana Ilie
Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 23:52

   

George Bush povesteste iar cum a vazut curcubeul la Bucuresti
Fostul presedinte american, George W. Bush, a povestit, marti, in fata unei audiente de 1.400 de oameni stransi la Biserica Calvary din Souderton, Pennsylvania, cum a vazut curcubeul la Bucuresti.

Bush a fost invitat sa vorbeasca, la o strangere de fonduri, despre felul in care credinta crestina i-a afectat direct functia publica, scrie thereporteronline.com.

"Oamenii ma intreaba deseori daca Dumnezeu mi-a vorbit si eu le raspund de obicei ca nu e bine ca un presedinte sa auda voci", a spus Bush, inainte de a rememora episodul din Bucuresti, cand a invitat Romania in NATO.

Bush a povestit ca in centrul pietei principale a Bucurestiului se afla un balcon, unde i s-a spus ca a aparut ultimul lider comunist al tarii pentru a vorbi multimii care a declansat revolutia din 1989. A ramas gol ca simbol al pacii, in timpul ceremoniei.

"In timpul acestei zile innorate, cu o ploaie usoara, a aparut un curcubeu exact cand ma pregateam sa incep sa vorbesc. Se incheia chiar in spatele balconului si le-am spus celor adunati acolo: 'Dumnezeu zambeste Bucurestiului'", a incheiat Bush episodul romanesc.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2531 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Curcubeu' la Bucuresti"

Liber la aluzii bolnave(cioase).
Ambidextroza e prima' pe lista vorbitorilor.

 

Pentru profani

Dupa ce l-a salvat pe Noe, si potopul a luat sfarsit, Biblia ne spune ca Dumnezeu i-a spus lui Noe:

9. "Iata, Eu fac un legamant cu voi si cu samanta voastra care va veni dupa voi;
10. cu toate vietuitoarele care sunt cu voi, atat pasarile, cat si vitele si toate fiarele de pe pamant care sunt cu voi; cu toate cele care au iesit din corabie si cu orice alte dobitoace de pe pamant.
11. Fac un legamant cu voi ca nicio faptura nu va mai fi nimicita de apele potopului si nu va mai veni potop ca sa pustiasca pamantul."
12. Si Dumnezeu a zis: "Iata semnul legamantului pe care-l fac intre Mine si voi si intre toate vietuitoarele care sunt cu voi, pentru toate neamurile de oameni in veci:
13. curcubeul Meu, pe care l-am asezat in nor, el va sluji ca semn al legamantului dintre Mine si pamant.
14. Cand voi strange nori deasupra pamantului, curcubeul se va arata in nor;
15. si Eu Imi voi aduce aminte de legamantul dintre Mine si voi si dintre toate vietuitoarele de orice trup; si apele nu se vor mai face un potop, ca sa nimiceasca orice faptura.
16. Curcubeul va fi in nor; si Eu Ma voi uita la el ca sa-Mi aduc aminte de legamantul cel vesnic dintre Dumnezeu si toate vietuitoarele de orice trup de pe pamant."
17. Si Dumnezeu a zis lui Noe: "Acesta este semnul legamantului pe care l-am facut intre Mine si orice faptura de pe pamant."

Un crestin stie, insa un ateu socialist de la ziare.com, precum autorul, nu are cum sa...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor