Imaginea unui baiat ucis pe un camp apare pe Google Maps

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 21:56
5186 citiri
Imaginea unui baiat ucis pe un camp apare pe Google Maps
Foto: Google Maps

Familia unui baiat din California, ucis in 2009 si al carui corp neinsufletit apare intr-o imagine luata din satelit, pe un camp, inconjurat de anchetatori, a cerut Google Maps sa scoata aceasta imagine.

Kevin Barrera avea 14 ani cand a fost impuscat si ucis pe un drum paralel cu calea ferata care separa orasele San Pablo si North Richmond, pe 15 august 2009. Tatal sau, Richard Barrera, si-a dat seama ca baiatul sau apare in fotografii si a cerut Google sa scoata imaginea in semn de respect, scrie The Guardian.

"Cand vad aceasta imagine e ca si cum s-ar fi intamplat ieri. Ne reamintim totul", a spus acesta.

In imagine apare ceva ce pare a fi un corp intins pe pamant langa o linie de cale ferata inconjurat de alti oameni, posibil investigatori, si, in vecinatate, o masina de politie. Brian McClendon, vicepresedintele Google Maps, a declarat presei ca inlocuirea imaginii va dura 8 zile.

"Google nu a mai accelerat niciodata inlocuirea galeriei de imagini facute din satelit, dar, avand in vedere circumstantele, am vrut sa facem o exceptie in acest caz", a spus oficialul Google.

McClendon a spus ca Google a vorbit cu familia Barrera "pentru a le spune ca lucram din greu pentru inlocuirea fotografiei". Cazul lui Kevin Barrera nu a fost rezolvat inca. Politia crede ca baiatul a fost ucis in acel loc dar nu au gasit un motiv al crimei si nici nu au identificat un cerc de suspecti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Google Maps scoate fotografie copil ucis, #Google Maps indepartare fotografie copil ucis, #Google scoate imagine satelit ucis , #America