Orasul in care poti comanda marijuana pe smartphone

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 18:20
5420 citiri
Orasul in care poti comanda marijuana pe smartphone
Foto: CBS

O aplicatie online numita "Eaze" ii lasa pe oamenii din San Francisco, ce sufera de anumite boli, sa comande marijuana in scop medical de pe telefonul mobil si sa o poata primi acasa. Comanda poate sosi, in cele mai multe cazuri, in doar 10 minute.

Serviciul elimina timpul consumat pentru o vizita la o clinica si chiar verifica daca clientul are voie sa primeasca marijuana. Totul in cateva secunde, arata CBS.

"Tehnologia Eaze transforma totul intr-o operatiune automata astfel incat fiecare pacient poate avea o experienta placuta si completa si se poate concentra pe insanatosirea sa", a declarat Keith McCarty, fondatorul si directorul Eaze.

Obama, tentat cu marijuana intr-un bar. Cum a reactionat presedintele (Video)

Odata ce un pacient face o comanda, Eaze trimite un curier cu experienta medicala pentru a livra medicamentul la casa acestuia. Pe telefon, clientul poate verifica viteza soferului, traseul acestuia si stie cand urmeaza sa vina coletul.

Mc Carty lucreaza de la domiciliul sau din San Francisco si a investit in Eaze chiar banii sai. Avea de unde. Anterior, a fost unul din directorii Yammer, o companie de tehnologie cumparata de Microsoft pentru 1,2 miliarde de dolari in 2012.

Eaze nu este totusi o clinica medicala, ci doar o retea de "ingrijitori" care merg la o clinica si prezinta comanda data de client. Site-ul Ease ofera acestor "ingrijitori" posibilitea sa castige 45 de dolari pe ora.

Pana acum, Eaze isi ofera serviciile doar in San Francisco, dar compania are de gand sa se extinda catre California de sud, Colorado si Washington. In cele din urma, Ease vrea sa se stabileasca in toate cele 20 de state americane in care consumul marijuanei in scop medical este legalizat.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#San Francisco aplicatie online marijuana, #San Francisco marijuana telefon comanda, #San Francisco marijuana acasa telefon , #America